Odottajaryhmien välinen kisa :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Vauhdissa oleville odottajaryhmille (elokuu 2019 - helmikuu 2020) on tässä kuussa oma kilpailu, jossa palkintona Vaukirjan ihana kirjapaketti. Palkinto jaetaan sen käyttäjäryhmän yhdelle jäsenelle, johon tulee nyt heinäkuussa kilpailuajan sisään eniten viestejä. :) Kaikki omaan odottajaryhmään kirjoitetut viestit lasketaan. Niin salaiseen ryhmään kuin leikkinurkkaankin kirjoitetut. Kilpailusta lisätietoja täällä.

Mitä siis pitäisi tehdä?

1. Jos et ole jo rekisteröitynyt, tee se ensimmäiseksi täällä.
2. Jos et ole jo teidän omassa lasketun ajan listassa, lisää itsesi sinne. Voittaja arvotaan lasketun ajan listalla olijoista. (Katsahdan myös että voittajaksi arpoutunut on kirjoitellut, eihän olisi aktiivisia kohtaan reilua jos palkinto menee muutaman viestin kirjoittaneelle käyttäjälle.)
3. Sitten kirjoittamaan! :) Jutelkaa ihan mistä haluatte. Leikkinurkka on yksi hyvä paikka missä voitte kerryttää viestisaldoa. Sinne siis kannattaa luoda omia ketjuja.

Laitan tähän ketjuun pitkin kuuta väliaikatietoja siitä miten teillä menee suhteessa muihin odottajaryhmiin.

Onnea kilpailuun!
 
Olette kirjoittaneet tässä viikon aikana 295 viestiä. Johdossa olevat elokuiset on kirjoittaneet 569 viestiä. Näin alussa kuuta se ei ole ero eikä mikään. Kaikki vain juttelemaan niin voitte hyvin saada elokuiset kiinni! :)
 
Ärsyttää kun tää keskustelu systeemi ei toimi samalla tavalla kun esim whatsappi :grin keskustelu ois helkkaristi sujuvampaa ja aktiivisempaa kun tällee netti selain systeemillä :angry1
 
Se sovellus oli paljon paljon nopeampi ja parempi. Ihan hyvin pärjäsin yli 2v ilman hymiöitä yms.
 
Se sovellus oli paljon paljon nopeampi ja parempi. Ihan hyvin pärjäsin yli 2v ilman hymiöitä yms.Aa eli tästä on ollu olemassa fiksumpi versio ja sut on menty ikäänkun kehityksessä taaksepäin ja palattu tälläsee vanhanaikaiseen netti systeemiin :laughing021
 
Sovellus jouduttiin valitettavasti lopettamaan, koska siinä oli jatkuvasti vikoja eikä palveluntarjoaja ollut halukas niitä korjaamaan. :sad001 Emme halua tarjota huonoa. Sekään sovellus ei muistuttanut lainkaan WhatsAppia. Onhan keskustelufoorumi lähtökohtaisesti ihan erilainen ympäristö.

Ei kannata heittää heti alkuun kirvestä kaivoon. :)
 
Olette kirjoittaneet nyt 644 viestiä heinäkuun aikana. Olette siis kirjoittaneet heinäkuun toisella viikolla selvästi enemmän kuin ensimmäisellä. :)
 
Viimeinen tilannepäivitys ennen kuun loppua. Olette kirjoittaneet nyt yhteensä 817 viestiä.
 
Kisa on ratkennut ja elokuiset veivät tällä kertaa palkinnon. Kirjoititte heinäkuun aikana 1055 viestiä.

Toivomme palautetta kilpailusta täällä. Niin risut kuin ruusutkin on tervetulleita. :)
 
Takaisin
Top