Odottajaryhmien välinen kisa :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Vauhdissa oleville odottajaryhmille (elokuu 2019 - helmikuu 2020) on tässä kuussa oma kilpailu, jossa palkintona Vaukirjan ihana kirjapaketti. Palkinto jaetaan sen käyttäjäryhmän yhdelle jäsenelle, johon tulee nyt heinäkuussa kilpailuajan sisään eniten viestejä. :) Kaikki omaan odottajaryhmään kirjoitetut viestit lasketaan. Niin salaiseen ryhmään kuin leikkinurkkaankin kirjoitetut. Kilpailusta lisätietoja täällä.

Mitä siis pitäisi tehdä?

1. Jos et ole jo rekisteröitynyt, tee se ensimmäiseksi täällä.
2. Jos et ole jo teidän omassa lasketun ajan listassa, lisää itsesi sinne. Voittaja arvotaan lasketun ajan listalla olijoista. (Katsahdan myös että voittajaksi arpoutunut on kirjoitellut, eihän olisi aktiivisia kohtaan reilua jos palkinto menee muutaman viestin kirjoittaneelle käyttäjälle.)
3. Sitten kirjoittamaan! :) Jutelkaa ihan mistä haluatte. Leikkinurkka on yksi hyvä paikka missä voitte kerryttää viestisaldoa. Sinne siis kannattaa luoda omia ketjuja.

Laitan tähän ketjuun pitkin kuuta väliaikatietoja siitä miten teillä menee suhteessa muihin odottajaryhmiin.

Onnea kilpailuun!
 
Viimeinen tilannepäivitys ennen kuun loppua. Olette kirjoittaneet nyt yhteensä 1857 viestiä. Johdatte edelleen kisaa. Jatkakaa siis samaan malliin. :happy:
 
Te elokuiset kirjoititte heinäkuun aikana eniten viestejä kisassa mukana olevista odottajaryhmistä. Onneksi olkoon! :happy: Naputtelitte elokuisten ryhmään yhteensä 2599 viestiä.

Arpaonni suosi Snifua. Onnea! :happy: Otan sinuun yhteyttä yksityisviestillä pikapuoliin.

ps. Toivomme palautetta kilpailusta täällä. Niin risut kuin ruusutkin on tervetulleita. :)
 
Muokattu viimeksi:
Sattuipa minulle hyvä arpaonni! Kiitos:happy:!
 
Takaisin
Top