Odottajaryhmien kilpailu

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Tässä kuussa odottajaryhmät kilpailee keskenään viestimääristä. Palkintona on Vaukirjan pienille vauvoille suunnattu yllätyskirjapalkinto. Palkinto arvotaan sen odottajaryhmän käyttäjien kesken, johon tulee tämän kuun aikana eniten viestejä. Kilpailuun osallistuu odottajaryhmät elokuu 2019 - helmikuu 2020.

Miten kilpailu toimii:
  • Otin tänään klo 11.22. ylös kaikkien odottajaryhmien sen hetkisen viestimäärän. Siitä eteenpäin tulleet viestit siis lasketaan.
  • Käytännön syistä (koska en aio olla keskellä yötä paikalla) kilpailu päättyy 31.7. klo 21.00.
  • Kaikki tällä välillä odottajaryhmiin tulleet viestit lasketaan. Myös leikkinurkkaan ja salaiseen ryhmään kirjoitetut viestit. Viestimäärää voi siis mukavasti kasvattaa esimerkiksi luomalla leikkinurkkaan uusia ketjuja. :wink
  • Voittaja arvotaan sen ryhmän käyttäjistä, johon on tullut kyseisellä aikavälillä eniten viestejä.
  • Arvontaan osallistujan tulee olla listautunut oman kuukausiryhmänsä odottajalistaan. Voittaja arvotaan listalta.
  • Osallistuakseen tulee olla myös rekisteröitynyt. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä.
  • Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.
  • Palkinto lähtetetään vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
Voittaja arvotaan random.org sivuston avulla. Palkinnon tarjoaa Vaukirja.fi.

Nyt kaikki kirjoittelemaan omaan ryhmäänsä. Onnea kilpailuun! :happy:

View attachment 79592
 
Ja sitten on liuta käyttäjiä jotka ei käsittääkseni voi osallistua yhteenkään kilpailuun jos oikeen ymmärsin
 
Ja sitten on liuta käyttäjiä jotka ei käsittääkseni voi osallistua yhteenkään kilpailuun jos oikeen ymmärsin

Kyllä kaikki ei pysty tällä kertaa valitettavasti osallistumaan. Näkisin kuitenkin tämän tasapuolisena sillä vähemmän aktiivisilla käyttäjillä ei ole mitään todellisia mahdollisuuksia osallistua rupattelukisaan ja he saavat nyt aktiivisuushaasteiden myötä vuorostaan mahdollisuuden. Rupattelukisoja ja tuollaisia mihin kaikki pystyy osallistumaan, kuten viime kuusa, on kyllä vielä tulossa. :) Jos on toiveita kilpailujen suhteen otamme niitä mielellämme vastaan.
 
Päätimme paljastaa palkinnon yllätyksenä pitämisen sijaan. Yksi aktiivisimmasta odottajaryhmästä voittaa kirjapaketin joka sisältää Arvaa kuka pehmokirjan, Muodot minikirjan, Rakastan sinua enemmän -kirjan ja Maia-nallen. Maia on monipuolinen pieni nalle. Se on ihanan pehmeä, sen tassut rapisevat, kun niitä koskettaa ja sen sisällä on helistin. Mutta mikä parasta, Maian reppu on pehmokirja, jossa on suloinen pieni tarina!

IMG-20190701-WA0007.jpg
 
Odottajaryhmistä elokuiset naputtelivat ahkerimmin. Palkinto menee siis sinne ja arpaonni suosi käyttäjää Snifu. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille odottajille hienosta kisasta! :happy:
 
Takaisin
Top