NT-ultra

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Hulina, 29 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Marttaa Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2017

  Oma ikä vaikuttaa :)
 2. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  NT-ultra takana. ihana kätilö ja kaikki hyvin. NT 1,4 ja ei tarvetta jatkotutkimuksiin. pää-perämitan mukaan ollaan (64,4) hiukan taaempana, mitä viikot antoi ymmärtää ja laskettu aika muuttui 28.2.

  Ihanaa oli nähdä pieni ruudulla ja hauskoja kuvia saatiin mukaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. AR84 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Täällä kanssa NT-takana ja kyllähän ne kyyneleet vieri poskella, kun pieni näkyi ruudussa. Kaikki hyvin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. jehanha Silmät suurina ihmettelijä

  Meillä nt-ultra myös ohitse ja kaikki hyvin, l.a. 25.2. Oli ihanaa kuulla sydänäänet ja nähdä pikkukaveri, voij että.. :) :) Seuraava ultra 20.10. sitä odotellessa!
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. auriga Silmät suurina ihmettelijä

  Hei! Vihdoin se kirje tuli viime viikolla ja nipt-testin tulos oli normaali, vauvalla ei ole downia tai muuta tutkituista kromosomihäiriöistä, joten odotuksemme jatkuu iloisissa merkeissä! :) Pikkuhiljaa olen sen jälkeen alkanut rentoutua näiden keskenmenopelkojen suhteen ja nyt viikonloppuna kokenut minäkin ekaa kertaa selviä onnen tunteita :Heartred Pienenä mitättömänä harmituksena sairaalassa kuitenkin möhlittiin testitulosten kanssa siten että olisin halunnut tietää vauvan sukupuolen (selviää samalla ku kromosomisto muutenkin tutkitaan), mutta olivat unohtaneet laittaa sen rastin johonkin lomakkeeseen eikä se nyt sit selvinnytkään. Mut poika tai tyttö, yhtä tervetullut on tietysti! :) Se asia selviää sitten ennemmin tai myöhemmin! Mukavaa viikonloppua kaikille!
  • Tykkään Tykkään x 13
 6. LilliLotta Silmät suurina ihmettelijä

  Ompa ihana uutinen :Heartred
 7. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Meillä oli toinen ultra eilen muuton sotkiessa neuvola kuviot ja uuden kaupungin täti ei halunnut kuunnella mitä sanoin vaan intti että varaa aika nt-ultraan, no eilen käytiin sit uusiksi ultraaja oli kyllä vähän miksi te tänne tulitte mutta saatiin kuitenkin nähdä pikkunen ja parissa viikossa kasvanut 1,5cm ja tämä sanoi viikoiksi päivän enemmän kun viimeksi, melkein sama siis. Onneksi oli kasvanut ja selkäranka näytti ehjältä ja sydän näytti oikeanlaiselta. Rakenneultra olis 13.10, menispä aika nopeasti. :)
  14+2
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  KultaHippu, kuulostaa kyllä vähän idioottimaiselta :p saahan ne tiedot pyydettyä edellisestä sairaalasta. Toivottavasti jatkossa vähän yhteistyökykyisempi :)