np-ultra kuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti helmimeri, 16 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Toinen♡ Jostain jotain jo tietävä

  Kysta oli 4cm. Löydettiin jo varhaisultrassa ja nyt np-ultrassa oli vähän kasvanut.
  Ottivat kolme eri verikoetta siihen liittyen
  (varmaan tarkistavat ettei ole mitään syöpään liittyvää..:eek:) Viimeistään siinä rakenneultrassa katotaan sen tilannetta uudestaan.
 2. Annalin Satasella mukana keskusteluissa

  Saatiinkin jo tänään verikoetulokset, eikä vasta maanantaina. Alhainen riski kaikkiin, downiinkin 1:2040. Oi helpotusta! Tosin HCG-arvo oli korkea (mikä tuloksissa todetaan), mutta kun riskit kumminkin ovat noin pienet, niin kai tässä kuitenkin voi rauhassa jo olla? Täytyy soitella vielä tuolle ultranneelle lääkärille maanantaina ja kysellä tarkemmin noista arvoista.
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Lemmy Näppärä viestien naputtelija

  Tuolla sivulla 4. on taulukko noista viitearvoista: http://huslab.fi/ohjekirjan_liitteet/seulonta_alkuraskaudessa.pdf. Mulle sanottiin, että ei kannata katsoa vain jompaa kumpaa arvoa ja että tulkinta tapahtuu tarkastelemalla molempia :)
 4. Annalin Satasella mukana keskusteluissa

  Lemmy, kiitos, mielenkiintoinen linkki. Tosiaan labran tuloksissa sanotaan, että riski on alhainen, joten eikähän se riitä. Kyselen nyt vielä maanantaina lääkäriltä tuosta HCG-arvosta, mutta päätin, etten ala sitä pahemmin guuglaamaan, siitä kun ei tule muuta kuin huolta ja murhetta, kun aina löytää jotain uutta pelättäävää. Nyt mennään sillä, että kaikki näyttää toistaiseksi olevan hyvin.
 5. Lemmy Näppärä viestien naputtelija

  Varmasti kaikki on ok, kun riskiluvut kunnossa Tosiaan noita yksittäisiä arvoja ei kannata edes miettiä kun tulkinta tehdään yhdistämällä molemmat ja siitä prosessista ei meidän tarvi onneksi edes olla tietoisia
 6. Pörtsä79 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tänään tuli kirje , ei ole riskiä. Kaikki normaaleja arvoja. :smiley-bounce016
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Zeni Tietävä tietäjä Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Kaikki oli niinkuin kuuluukin :smiley-bounce012 Vastasi viikkoja 11+5 (menkkojen mukaan nyt pitäisi olla 12+1) mikä oli ihan odotettavissa, kun ovis oli vasta kp 17-18. Laskettua aikaa ei muutettu, kun ei heittäny sitä viittä päivää. Nyt vaan sitten odotellaan :dance018
  • Tykkään Tykkään x 8