Nimi vauvalle

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Onko teillä jo nimi valmiina tulokasta varten? Alkuvaiheessa ei toki vielä tiedä, onko tulossa tyttö vai poika, mutta onko teillä nimiehdokkaat molemmille sukupuolille? Entä onko vauvalle ns. työnimeä?

  Nimikoneestamme saattaa olla apua nimen mietinnässä. :)
 2. Sannsse Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Meillä on pyöritelty nimiä jo paljon ennen raskautta, mutta muutama nimi on listalla mitkä molemmat hyväksyy ja toiset nimet on jo sekä tytölle, että pojalle valittuna.

  Työnimenä kulkee PaPu:na :happy::Heartbigred
 3. Freyja86 Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Meillä ei oo mitään hajua nimestä. Tai tytön nimi vois ehkä olla mut pojalle on musta vaikeampi keksiä sopivaa nimeä. Onneks tässä on vielä aikaa...
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Satuliini Silmät suurina ihmettelijä

  Pojalle olisi mahdollinen nimi tiedossa, tytölle jotenkin hankala miettiä molemmat meistä haluaisi vielä ns. Erikoisen nimen lapselle, ei siis mitään yleisimpiä nimiä. Ns. Työnimeä ei vielä ole ainakaan keksitty.
 5. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Nimikonetta katselin mutta kovin ei olla vielä edes asiaa ajateltu. Halutaan ensin varmuus raskaudesta. Työnimi varmasti tulee kun päästäisiin pidemmälle. Beibe se nyt on vain ollut.
 6. Millimamma Oman äänensä löytänyt Tammiäidit 2020

  Pojalle jo nimi valmiina, tytölle tulee oleen toosi vaikee päättää
 7. Motto78 Sukkela juttelija Tammiäidit 2020

  Täällä tyypin työnimi on Tyyppi, nimiä voisi alkaa miettimään kun ollaan turvallisemmilla vesillä ja sukupuoli selvillä.

  Mulla pyörii jostain syystä mielessä tytön nimiä, miehen pitää siis osallistua erityisen vahvasti toiseen puoleen jos asia tulee ajankohtaiseksi. :p
 8. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Tytölle ois parikin nimeä valmiina, pojan nimestä ei mitään hajua. Esikoisen nimi päätettiin vasta jokunen vko ennen ristiäisiä.
 9. wk_78 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tytölle löytyisi nimi, pojalle ei (kun esikoinen jo sen vei). :) Oli aikamoinen työ keksiä nimi, joka tuntui meistä kummastakin hyvältä, ja kutsumanimi päätettiin vasta kun oli viikko, pari vauvaa sylitelty ja nimiä makusteltu.
 10. jokasor Hyväntuulinen höpöttäjä Tammiäidit 2020

  Meillä on ongelmana, että kivoja tyttöjen nimiä keksitään tooodella paljon, poikien nimistä ei niinkään.. :D lisäksi mä haluaisin suvustani kulkevia nimiä mukaan.
 11. Kaisla79 Puuhakas puhuja Joulukuun äidit 2019

  Meillä myös tytön nimi valmiina, pojalle ei ole oikein mieleisiä löytynyt vielä.
 12. Sarabi Silmät suurina ihmettelijä

  Tekonimenä meillä kulkee Tim-Antti ja sukunimikin alkaa T-kirjaimella joten mätsää hyvin. :cat:Mulla on semmonen tunne että tää on poika.

  Toki tulevia nimiä on mietitty myös, mutta en halua kertoa mietintöjä etukäteen kun mieli muuttuu välissä vielä 100 kertaa.
 13. rukkanen Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Pojalle on nimi jo valmiina, jos se vain sattuisi sitten tuntumaan oikealta. Tytölle en oikein osaa ajatella nimeä, ehkä sen takia että ole aina ajatellut esikoisen olevan poika. Kivoja tyttöjen nimiäkin on onneksi välillä tullut mieleen. Itse kun olen esikoinen niin vanhemmat olivat vaan miettineet pojan nimiä eikä tytön nimiä juurikaan.

  Työnimeä meillä ei oikein ole. Eiköhän se jossain vaiheessa löydy. :D
 14. Freyja86 Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Jaahas, mies päätti eilen nt-ultran jälkeen tytön nimen. Se on sitä mieltä vahvasti et sieltä on tyttö tulossa. Ei mulla oo mitään sitä nimiehdotusta vastaan, päin vastoin. Huvitti vaan kun se on täysin identtinen mun edesmenneen isoisoäidin nimen kanssa. Ja mun isoäidillä on etunimenä äitinsä etunimi mut käyttää toista nimeään. Mies ei varmasti muistanut/tiennyt tuota :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Tupuna82 Keskustelun kolmiottelija Tammiäidit 2020 Kesäkuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Tosi vaikea keksiä enää kivoja poikien nimiä, kun on jo kolme kertaa semmoset saanu keksiä. Toisaalta tyttöjen nimiä en uskalla edes miettiä. Oon satavarma, että tääkin on poika :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. TavallinenTyyppi Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Meillä poika ja oon ihan pulassa jos toinen poika tulee, koska poikien nimet on ihan järkyttäviä :D nooh, ehkä sitten kun vauvan näkee niin tietää mikä sopii :) mutta ei oo helppoa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Santrah Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Minulla on 15 vuotta pyörinyt mielessä pari pojan nimee, mitä haluaisin antaa, jos joskus pojan saan. Nyt tällä hetkellä ajatus, että niistä mikään ei tunnukkaan omalta, mutta ei oo kuitenkaan tullut mieleen muitakaan poikien nimiä. Tyttöjen nimet taas ollut vähän vähemmän koskaan mielessä, mutta nyt niitä pyöriikin oikein mahottomasti mielessä. Nimiasia kuitenkin tulee olemaan vielä vaikea. Ehkä se sitten helpottuu, kun nähdään kuka sieltä tupsahtaa maailmaan. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Emmastiina Oman äänensä löytänyt

  Mulla on muutama etunimi vaihtoehto, mutta niille en ole keksinyt toista nimeä. Hankalaa:joyful: ei onneks vielä oo kiire päättää!
 19. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Meillä on tytölle ihana nimi valmiina ollut jo vuosia mutta pojalle tulee olemaan todella vaikea keksiä nimeä jos poika tulee :hilarious: