Nimi vauvalle

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Onko teillä jo nimi valmiina tulokasta varten? Alkuvaiheessa ei toki vielä tiedä, onko tulossa tyttö vai poika, mutta onko teillä nimiehdokkaat molemmille sukupuolille? Entä onko vauvalle ns. työnimeä?

Nimikoneestamme saattaa olla apua nimen mietinnässä. :)
 
Jotain perinteistä suomalaista, vanhahtavaa, ja nelikirjaimista. Niin kuin meillä kaikilla:grin toisiin nimiin on käytetty suvuista tulleita nimiä, niin myös tällekin jos sinne asti päästään. Jotain viritelmiä ois jo valmiina... työnimenä menee varmaan Pikkunen.
 
Mä oon antanu työnimeksi pirpana.
Tytölle olisi nimet valmiina, pojalle vähän mietinnässä. Meillä on vähä harvinaisemmat nimet mutta ei mitään ulkolaisia.
 
Meillä on eka kerta, kun nimi on ihan hukassa. Toisille on nimet olleet valmiina. Vanhat suomalaiset nimet meilläkin lapsilla. Jotain sellaista siis pitäisi keksiä, mutta tällä hetkellä ollaan ihan eri mieltä nimistä miehen kanssa...
 
Pojalle meillä on ollut nimi jo pitkään valmiina, tytölle pitäisi keksimällä keksiä. Isommilla on ihan tavallisia suomalaisia nimiä, eivät löydy viime vuosien suosituimpien nimien listoilta, mutta kuitenkin aika yleisiä.
Työnimeä ei ole. Ainakaan vielä. Tuntuu vielä niin epätodelliselta :sour:
 
Ei oo kyl nimii viä pohdittu mut joku työnimi varmaanmaan sit taevii keksii ku kapsille kerrotaa.
 
Meillä olis tytölle jo nimi valmiina :love7
Pojalle saakin sitten vähän miettiä :scratch
Meidän molemmilla lapsilla on vähän uniikimmat nimet ja samalla kaavalla mennään myös tän kolmosen kanssa :Heartred
 
Meillä ois tytölle nimi ainakin osittain valmis, pojalle olisi kyllä miettiminen. Esikoinen on poika niin hänellekin nimen miettiminen oli kyllä vaikeaa:grin
 
Tytölle olisi nimi valmiina, pojalle olisi tosi vaikea miettiä kun ne kauneimmat on jo käytetty esikoiselle
 
Tyttölle eikä pojalle ole nimeä valmiina vielä ei edes työnimeä.Ollaan sanottu vain vauvaksi.Nimi tulee mieheni puolelta joku persoonallinen ei suomalainen nimi.Esikoinen tytär on Halima mikä menehtyi kun tuli kohtukuolema.
 
Tytölle on nimi ollut jo kauan mietittynä :)
 
Tytölle on koko nimi jo mietittynä, katsotaan, jos hän ei näytäkään siltä, niin vaihdetaan sitten. Ihan perisuomalainen nimi, toinen nimi tulee minun äidin äidiltä. :) Pojan nimen kanssa voi olla hankalampaa. Annoin luvan miehelle keksiä sen. :grin Työnimeäkään ei ihan vielä ole, pitää miettiä jotain muumimaista. :wink
 
Mulla on muutama nimi mielessä, mutta meillä on miehen kanssa aika erilainen maku. Voi olla että tälläkin kertaa nimi varmistuu vasta kun vauva syntyy, vielä ei ole työnimeäkään.
 
Me keksittiin työnimi viimeksi vasta rakenneultran jälkeen :)
Meillä ei toimisi yhtään tuo että mies keksii lapselle nimen, hän vain pelleilee nimiasian kanssa. :rolleyes:
 
Nimiä on sekä tytölle että pojalle valmiina. Ongelmana on tehdä niistä joku järkevä kombo joka sointuis nätisti eikä menis hölmösti väärin... Tyttöjen nimet on kaikki liian pitkiä ja ne ei sovi yhteen... Osa nimistä tulee suvusta, osa mukavilta tuttavilta joita ei enää tapaa, osa kuulostaa kivoilta.
 
Tytölle on koko nimi valmiina, pojalle vain etunimi, mikäli kelpaavat miehelle :D Työnimeä ei ole, luulen, että se keksitään sitten kun lapsille kerrotaan vauvasta :)
 
Tytölle olisi eka nimi valmiina, pojalle ei mitään. Esikoisen nimeä mietittäessä tehtiin miehen kanssa ihan perinteisesti listat itseä miellyttävistä nimistä ja sit vertailtiin ja valikoitiin sieltä paras. Nimi päätettiin vasta, kun hän oli jo maailmassa.
 
Tytölle olis pitkä lista nimiä mutta ei pojalle. Isompien lasten nimet on tavallisia mutta kuitenki ns erikoisia kun niitä ei tuu joka lapsella vastaan. Likalla on yks samanniminen kaima rinnakkaisluokalla ja pojalla ei ollenkaan.
 
Meillä on vähän nimikriisi. Mies on ulkomaalainen, niin lapsen nimeksi ois kiva antaa sellainen joka sopii molempien suuhun. Esimerkiksi en vaan millään kykene lausuun miehen äidin nimeä (ja miehenkään nimi ei mene tyylipuhtaasti, eikä oma uusi sukunimikään :p), niin en odota innolla tämän lapsen nimeämistä.
 
Tytölle olisi valmiina yksi nimivaihtoehto. Pojan nimi olisi erittäin hankala
 
Takaisin
Top