Nimi vauvalle

Keskustelun 'Toukokuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 heinä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MinnaV Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  :D Niin tuttu tunne, me ollaan miehen kanssa palloteltu ja makusteltu koko nimikalenteri läpi ja yhtään sellasta nimeä ei oo tullu mistä tykättäisiin yhtäaikaa. Tytön nimestä päästiin kyllä yksimielisyyteen ja se oli miehen toive, niin mulla on kyllä pieni etuasema tässä pojan nimen päättämisessä
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. ejams Tuttu foorumilla Huhtikuiset 2021 Kesäkuun äidit 2019

  Meillä oli edellisen kohdalla mietitty nimet valmiiksi, mutta ei se sit natsannukkaan, kun lapsi synty. Eikä aiemmista pohdinnoissa mikään vaikuttanut sopivalta, niin aloitettiin koko homma alusta. Nyt tiedetään, että jos tulee poika, saa toiseksi tai kolmanneksi nimekseen mun isäni toisen nimen, koska iskä kuoli noin kuukausi sitten.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Dristiina Peruskäyttäjä

  Ejams: Ihana ajatus :) Niin ja kovasti voimia!
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. the_catana Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Tammikuiset 2021

  Meillä on nimet valmiiks mietitty sekä pojalle että tytölle. Saa nähä sitte toukokuussa, että sopiiko kyseinen nimi vauvalle :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Mamma72017 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Nimet tulivat esikoisellekin vasta syntymän jälkeen. Ja minusta on tärkeämpää et nimellä on joku merkitys kuin se et se kuukostaa vaan kivalle. Poika sai miehen edesmenneen isän nimen toiseksi nimeksi. Kuukausi pojan syntymästä ukki nukkui pois..
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Tiinatytti Aloittelija

  Oon kuullut kans et näin voi käydä usein, et nimi ei sit sovikaan vaikka se olis jo valmiiks mietitty!

  Meillä on vaihtoehdot molemmille lähes valmiina. Vielä on erimielisyyksiä siitä, et annetaanko kaks vai kolme nimee. Mä haluaisin kolme mut mies kaks. Joten vielä on neuvotteluja jäljellä. Ja tosiaan, la 3 vk päästä, joten voihan olla et nimi menee sit syntymän jälkeen uusiks mietintään meilläkin haha!
 7. Bunny Aloittelija

  Meillä mies on jo käytännössä päättynyt pojan nimen, haluaa toisen nimensä pojalleen. :D Tämä ei mua haittaa, hyvä se nimi on. Saan sitten ehkä päättää toisen nimen, kolmannesta nimestä en ole vielä varma.
  Jos tyttö sieltä tulee niin sitten painaa minun sanani siinä enemmän... :D tytölle nimi olisi edesmenneen mummoni nimi.
  Että tämmöiset järjestelyt meillä... :cool:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. MelonSoda Peruskäyttäjä Toukokuun äidit 2019

  Minulla oli nimi mietittynä sekä tytölle että pojalle, mutta mies torppasi molemmat.... Meinaan kyllä vielä yrittää kääntää hänen päänsä. Varsinkin tytölle minulla on nimi josta tykkään tosi paljon. Miehen ehdottamille nimille en ole lämmennyt.
  Ajattelin myös sellaista keinoa, että lapsen synnyttyä kumpikin kirjoittaa paperille nimiä joista tykkää ja sitten katsotaan löytyykö mitään yhteistä.
 9. Simsalabim Aloittelija

  Mulla ois tytölle kaks ihanaa nimeä, joille tosin mies ei oo vielä lämmennyt. :D pojalle varastossa vieläkin enemmän...
 10. Dristiina Peruskäyttäjä

  Me päästiin miehen kanssa ihmeen nopeasti nimistä yhteisymmärrykseen. Minä kerroin omat vaihtoehtoni ja hän valitsi niistä ne, joista pitää. :) En kyllä hetkeäkään epäillyt, että hän olisi alkanut tämän(kään) asian suhteen hankalaksi, sen verran leppoisa ja harmiton on luonteeltaan.
 11. Onninmanninen Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Esikoiselle tuli nimi tosi helposti. Meillä oli kaksi vaihtoehtoa, mutta ei näyttänyt yhtään toiselta vaihtoehdolta ja valittu nimi soljui kauniimmin toisen nimen kanssa.
  Tälle masuasukille ei taas ole tullut mieleen mitään. Ei nyt silleen että ihan hirveästi olisin miettinytkään, mutta ei ole yhtään sellaista nimeä takaraivossa joka tuntuisi omalta. Ehkäpä rakenneultran jälkeen pitäisi sitten oikeasti alkaa miettimään, jos vaan saa sukupuolen selville.
 12. Pumpuliina Rakastunut foorumiin Jouluäidit 2020

  Meillä ei ole nimiä vielä mietitty, olisi kiva joku jommankumman sukuun liittyvä, vaikka isoisoisän tai isoisoisoäidin nimi tai toinen nimi:)
 13. Tigris Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  En oo kovin vakavissani vielä nimiä pohtinut. Joitain vaihtoehtoja on, mutta pitää vielä makustella.
 14. 7aimen Rakastunut foorumiin Toukokuun äidit 2019 Syysmammat 2017

  Meillä nyt sukupuolen selvittyä on tullut mieleen vain että tytön nimi olisi kiva alkaa E kirjaimella, sen enempää ei olla mietitty eikä varmaan mietitä ennen kuin nähdään vauva :Heartred
 15. Louhitar. Peruskäyttäjä Toukokuun äidit 2019

  Nimen keksiminen ja päättäminen on hankalaa! Mikään ei oikein tunnu oikealta ja ehkä se pienokainen pitää ensin nähdä ennen kuin nimen voi lopullisesti lyödä lukkoon. Vielä kun oltaisiin miehen kanssa yhtään samoilla linjoilla, niin helppoahan tämä olisi...

Jaa tämä sivu