Neuvolakuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2016' aloitti suviiit, 27 syys 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. suviiit Peruskäyttäjä

  Miten ois tällanen ketju? :)
  Meillä oli tänään 2kk neuvola ja neitin mitat oli nyt 6005g ja tasan 60cm. Pipo oli 40.4cm :) rota-rokote annettiin. Mites teidän pienokaisilla menee?
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Meillä oli kanssa tänään 2kk lääkärineuvola ja annettiin rotarokote :) Painoa tytöllä oli nyt 5390g ja 57cm. Kaikki muutenkin ok vaikka masuvaivoja on jonkin verran, mutta ei kuitenkaan koliikkia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Ouhi Aloittelija

  Täällä on huomenna 2kk neuvola ja annetaan myös rota-rokote. Viime viikolla päästiin pois sairaalasta jossa oltiin viikko kun neidillä nousi korkea kuume pissatulehduksen takia. Antibioottien takia vauvan maha sekaisin.. Tekikö rota-rokote teidän pienokaisille masuvaivoja?
 4. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Meillä ei ainakaan vielä suurempia masuvaivoja ole tullut. Masu kuplii muutenkin :D
 5. Lilala Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Meillä on viikko rotarokotuksesta ja maha sekaisin. Onneksi suoli tyhjenee yleensä iltapäivällä tai alkuillasta niin, että tyttö saa nukutuksi öisin melko rauhassa. Vetistä liejua alkoi tulla muistaakseni seuraavana päivänä, mutta pahimmillaan väänteet ovat olleet nyt pari päivää. Toivottavasti alkaisi tästä jo helpottaa, kun sydäntä riipii seurata toisen kärvistelyjä. Mieluummin kuitenkin näin kuin rotatartunnan saaneena sairaalassa.
 6. piiu84 Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Elomammat 2016

  Meilläkin oli neuvola tänään.
  5644 g ja 58 cm, pipo 39,2 cm. :)
  Kehui kehitystä ja kasvua.
  Toki vähän jäljessä tullaan vielä mutta kovasti ottaa kiinni. Ikää siis 2 kk 22pv (lasketusta ajasta 1kk 15 pv).
  Mekin saatiin rotarokote. Ihan yllätyin että oli juotavaa mallia. Luulin että se on piikki. :l
  Kehotti viikon olemaan todella tarkka käsihygienian kanssa kakkavaippoja vaihtaessa. Viides päivä rokotteesta ilmeisesti on eniten tarttuva. Eli pesu ja käsidesi perään niin ei meihin tartu.
  Seuraava nla onkin kk päästä ja silloin laitetaankin seuraava rokote jo lihakseen. Toki meillä on viikon päästä sitten pään magneettitutkimus ja keuhkokuva.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. suviiit Peruskäyttäjä

  Saanko udella miksi teillä on nuo magneettitutkimus ja keuhkokuva?
 8. piiu84 Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Elomammat 2016

  Keuhkokuva sen takia kun seurataan ettei enää tulisi sitä nestettä keuhkoihin. Ja pään magneettikuvaus ilmeisesti tehdään täällä kaikille keskosille. Näin ainakin ymmärsin heidän puheestaan. Tai sit se tehdään sen takia kun ei syntyessään hengittänyt?!?! En nyt osaa varmasti sanoa.
 9. suviiit Peruskäyttäjä

  Aivan. Tsemppiä niihin tutkimuksiin :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Meillä oli tänään neuvola, vaaveli on nyt kuukauden :) Painoa 4260g, pituus 54,5cm ja pipo 36,6. On kuulemma kivan pyöreä ja hirmu tarkkaavainen :D tullut äitiinsä kun ruoka on tärkeää :wink Helpottavia tämmöiset reissut, kun kuulee kaiken olevan hyvin! Meillä vaihtui neuvola ja terveydenhoitaja ja pelotti kovasti että minkälainen uusi hoitaja on, kohtaako kemiat jne. Mutta onneksi pelko oli turhaa ^^
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. mävaan Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018 Elomammat 2016

  Meillä oli kans pari viikkoa sitte 2kk neuvola ja neidin mitat oli 5265g ja 58cm, pipokin tais olla himpun verran yli 40cm :) Muutenkin neitokainen kasvaa todella hienosti ja on tosi tarkkaavainen :)
 12. Ouhi Aloittelija

  Täällä oli pari pv sitten 3kk neuvola ja tytön mitat 5845g ja 60,2cm että hyvin kasvaa. Tosin korvike ei riitä enää (itsellä ei maitoa tule sairauden vuoksi eikä lääkkeiden takia imetys olisi kovin suotavaakaan) ja sitä on mennyt viimeisen kk ajan reippaasti yli litra päivässä joten täällä neuvolan suosituksesta maistellaan kiinteitä pikkuhiljaa.. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. suviiit Peruskäyttäjä

  Meillä oli 3kk neuvola tiistaina. Tyttö on nyt 63.2cm ja 6480g. Hyvin kasvaa ja tarkkaavaiseksi on kyllä neiti tullu. Nauravainen lapsi,mutta sillon ku suuttuu nii sitte suuttuu tosissaan. :D
 14. Pöppiäinen89 Aloittelija

  2kk neuvola oli maanantaina. Tyttö nyt 5050g, pituus 58cm ja pipo 37,9cm. Todella tarkkaavainen ja hymyilevä ja pyörii ku väkkyrä sylissä..
 15. suviiit Peruskäyttäjä

  Ei nyt liity neuvolaan mitenkään, mutta aattelin tän sopivan kuitenkin tänne. Meillä neiti käänty tänään ite mahalleen. :happy: ikää nyt 3kk11pv. Jokos muilla liikutaan kääntyen tai jotenkin muuten? :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Ouhi Aloittelija

  Meillä käännytään masulta selälleen jo hyvin sujuvasti mutta toisinpäin jäädään vielä kyljelleen murisemaan kun ei onnistu :-D ikää tytöllä nyt 3,5kk.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. suviiit Peruskäyttäjä

  Meilläki kääntyy myös selälleen, mutta ei tarkotuksellisesti, ku pää vie mukanaan ja sillai kääntyy. :D
 18. moony Ihastunut foorumiin Elomammat 2016

  Tänään oli 3kk neuvola :) kehuja saatiin kovasti. :) suloinen ja hymyilevä tyttö, hyvin kehittynyt ja kasvaa hyvin. Suluissa syntymämitat, pituus 62cm (49cm), paino 5870g (3100g). Täysimetyksellä mennään ja neuvolasta suositeltiinkin jatkettavan 6kk asti :) katsotaan, kuukausi kerrallaan. Muutaman kerran kääntynyt mahalta selälleen, mutta toisinpäin ei kauheesti oo yrittänytkään vielä. Meillä vähän tylsä leikkimatto kun niin pieni ettei siinä pääse treenailemaan kääntymistä (ottaa muoviset osat vastaan). Huomenna saadaan uusi isompi ! :) rokotteet oli inhottavat ja saikin itkuiseksi, suppo onneksi helpotti oloa :Heartred

Jaa tämä sivu