Neuvola 5kk

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2011' aloitti Minttuliina, 21 joulu 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Minttuliina Tuttu foorumilla

  Taidan olla täällä jo aika yksin :)

  Meidän kirppu 63cm ja 5860g, ja ihan käyrästöllä siroudestaan huolimatta. Taidot iänmukaiset. Rokotteet kiukutti asianmukaisesti hetken.

  Neuvolatäti kysyi perinteiset: Kuinka usein syö? Syökö edelleen yöllä? Viihtyykö yksin lattialla pitkiä hetkiä? Ettekö vieläkään käytä vaunuja? Mitä enemmän vauva on irti äidistä ja mitä enemmän pärjää yksin, sen parempi ilmeisesti :D
 2. malin Peruskäyttäjä

  et oo yksin... meillä piju 67 cm ja 8110 g :)

  meitä keskettii lopettaa vellien käyttö ja antaa puuroo ja iha hyvin se sen otti, sai tänää ekaa kertaa, annoin kyl viel velliä päälkle ku eihän se sitä puuroo viel paljoa syö...

  ja eilen neuvolassa löyty kaiken lisäks mahollinen syy siitä miksej imetys ikinä lähteny käyntii eikä pojun imemisrefleksi oikee toiminu...  meidät passitetaa sairaalaan tutkittavaks ja sitte luultavasti leikataan toi kielen jänne vai mikä lie on liian tiukka et poju ei saa kieltään kunnol ulos et pitää tehä pien viilto et saa sen enemmän ulos...

  oli kans puhetta et siirtäs omaa huoneesee nukku ku nukkunu ny nii huonosti et jos se auttas et ny pitää sit äkkii tehä se remppa et päästää omaa makkarii... :)
 3. malin Peruskäyttäjä

  ainii unohin mainita noista rokotuksista.. vähä aikaa kiukutteli mut sit taas iha ilosella mielellä eikä yölläkää kitissy yhtää mut sit päivällä on ollu nii känkkäränkkä ja vaa itekeny ja huutanu et mulla meinaa mennä hermot ku ei millää rauhotu, nii ja taas alko toi oksentelu noista rokotuksista et iha kiva jouluks... :( viimeks oksenteli hullun lailla viikon verran...
 4. Gollbetty Uusi käyttäjä

  Meillä tyttö 5kk neuvolassa 7810g & 64,5cm :) Rokotusten laittamisessa piti vähän kitistä, mutta muuten ollut tyytyväinen, eikä rokotuksista ole tullut mitään jälkioireitakaan. 
 5. t t Peruskäyttäjä

  Täällä 6460g ja 63cm. Edelleen puklu mikä puklu kiinteistä huolimatta, mut nyt paino noussut paremmin, että saatiin kuukauden väli neuvolakäynteihin :)  (ollaan ravattu siellä 2 vko:n välein).

  Koko joulu on mennyt räkäisissä tunnelmissa, koko perhe ollaan oltu kipeinä. Säälittävää katsoa tyttöä, kun räkä vaan valuu taukoamatta. Nenän putsausta ihnoaa, tappelee vastaan kun näkee nenä-friidan. Onneksi ollaan jo paranemaan päin :)
 6. Soli Uusi käyttäjä

  Pitkästä aikaa minäkin täällä. :)

  5kk mitat 6750g/60,4cm.

  Jäntevä ja menevä tyttö, kovin haluis istua jo. Juttelee kovasti. Rokotteet vähän itketti, mutta itku laantui pian.

  Meillä syödään vielä pelkkää maitoa, korviketta tosin. Kiinteitä tässä vähitellen aloitellaan vihannessoseiden kanssa.

  Nukahtaminen yöunille on vaikeaa ja venyy aamuyölle usein, mutta nukahdettuaan nukkuu kellon ympäri.
 7. enzeli Aloittelija

  en oo pitkää aikaa tänne kirjotellu,mut nyt voisin meidänki tiedot laittaa:) alexin 5kk neuvola 67,7 paino 7,230 ja pipo 43,2..pitkä ja hoikka poika,hymyilee ja jokeltaa jne. rokotteet pisti pikkasen itkuks,mutta lelusoitin käteen ni jo rupes höpöttelee:)seuraavat rokotteet onneks sitten vuoden ikäsenä:) kiinteitä syöty 3,5kk asti..ei oo ollu vaikutusta yöheräilyyn.heräilee 2-3krt ja syö pari kertaa.kauhee höpötys ja riehuminen öisin:)
 8. Yona Peruskäyttäjä

  Vähän yläkanttiin tonne marrasketjuun arvioin painon, eli olikin 7330g, 67cm ja py 42,5.

  Tutki istumiset, seisomiset, istumiset, ihon, silmillä seuraamisen, aukileen...ja juteltiin aika pitkät pätkät, kattelin että joku 40 minsaa siellä taas oltiin.
   Soseiden määrää ruvetaan kasvattelemaan, lihat otetaan ohjelmaan kun kaikki viljat käyty läpi. Nyt oonkin jo yhden kanakasvispurkin kokeeksi syöttänyt, hyvin meni. Muutenkin aika hyvämahainen poika, ei tunnu mistään oikein huonosti reagoivan.

  Syöttistä ei vielä suositellut, nou hätä. :)
 9. hiekkalinna Aloittelija

  Eipä ole ollut aikaa juuri täällä lueskella saati kirjoitella, mutta nytpä äkkiä joutessani laitan meidän mitat :)

  Meillä neuvolakäynti venähti 5,5 kk paikkeille, kun terkka ei halunnut juuri ennen joulua antaa rokotuksia. Neiti oli 69,5 cm ja 8115 g. Rokotuksia ei saatu nytkään, sillä tytöllä korvatulehduksen takia antibioottikuuri päällä. Seuraavalla kerralla sitten...


 10. Minttuliina Tuttu foorumilla

  hiekkalinna, niin pakko kysyä oliko terkka sitä mieltä, ettei antibioottikuurin aikana saa rokottaa? Eihän sitä rokotetta ole mikään kiire ottaa jos tauti vaivaa eikä halua sitä siihen päälle, mutta lievä infektiotauti tai antibioottikuuri ei ole mikään este rokottamiselle. (Jonkun lähteenkin voin väitteelleni pieraista jos haluat :D)

  Toivottavasti kuitenkin korvavaivat helpottaa!
 11. hiekkalinna Aloittelija

  Minttuliina, mun mielestä se totesi vaan aika yleiseen sävyyn, että "ei oteta sitä nyt, kun on tuo kuuri päällä". Että en tiedä sitten tarkoittiko vain juuri sitä, ettei tähän nyt kaivattu mitään lisähärdelliä sairastamisen ja antibioottien aiheuttamien vaivojen päälle. Se oli kyllä ihan hyvä ratkaisu, sillä noi lääkkeet sai meidän tytön vatsan melko löysälle ja yleisesti kiukutti olla kipeänä :)

Jaa tämä sivu