Neuvola 3kk.

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2011' aloitti mira88, 19 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mira88 Peruskäyttäjä

 2. heinähattu82 Aloittelija

  Meillä oli tänään Vernerin 3 kk neuvola. Pituus 62 cm, paino 6665g ja pipo 42,2 cm. Hyvin on poika kasvanut ja kehittynyt. Iloinen höpöttäjä on meidän Verneri :)
 3. Minttuliina Tuttu foorumilla

  Tänään tuli 3kk täyteen ja oli neuvolareissu. Painoa 4930g, pituutta 59cm ja päänympärys 38cm. Suhteellisen painon käyrä komeasti nousussa! Neiti sai kovasti kehuja sosiaalisestakehityksestä, juttelee, hymyilee ja nauraa kovasti, mutta terkkari oli kovin huolissaan kun ei käänny kyljelleen... minä en :) Tiedän miten vähän ja miksi niin vähän vauva on ollut selällään lattialla, kääntyy kyllä kunhan pääsee harjoittelemaan...
 4. enzeli Aloittelija

  alexilla oli 14.10, 3kk neuvola ♥ ja rokotukset päällä neuvolassa(kaks piikkiä ja toinen rota).poika huus kun hyenaa kun pistettiin arvanneehan tuon kun piti kesken päikkäreiden herättää:/ ilta yhtä huutoa,suppoa kehiin ni sai suht hyvin nukuttua yön,pientä ähinää ja kitinää.
  pituutta oli 62.6cm,paino 6.090,pää 41.0.iso poika jo:) maissi vellliäkin ollaan nyt viikon verran annettu iltaisin ja aamulla.hyvin maistuu;)jospa ens kuun alussa sitten perunaporkkana velliä päivisin:)
 5. hiekkalinna Aloittelija

  Meidän tyttö kävi 3 kk neuvolassa viime keskiviikkona. Pituuta 61 cm ja painoa huimat 6705 g. Päänympärystä en nyt muistakaan enkä jaksa käydä lunttaamassa neuvolakortista :)

  Rokotuksista nousi tietysti hirmuinen itku, mutta meni lohduttelulla nopeasti ohi. Illalla rokotuksen jälkivaikutuksena likka oli melkoinen känkkäränkkä. Pelkäsin, että nouseeko kauhea kuume mutta onneksi siltä vältyttiin.

  Hyvää ihoa neuvolantäti kehui ja samoin tytön hymyt saivat paljon kiitosta. 

  Hyvin kasvaa tämä heinävauveli!
 6. t t Peruskäyttäjä

  Tänään 3kk neuvolassa 5680g, 58cm ja 39,2cm. Painokontrolliin 2 vko:n päästä, kun puklut on ruvennu lentämään taas kaaressa. Olihan ne jo reilun kuukauden lentämättä kaaressa, vaikka puklua on riittänyt alusta asti. Paino +10 käyrällä, mut selkeesti laskusuunnassa verrattuna edelliseen kertaan samoin pituuden kanssa. Kuukauden päästä ois lääkäri, jos ei oo sitä painokontrollin jälkeen tarvetta aikaistaa.
 7. Shakira Tuttu foorumilla

  t t kurja homma, että paino ja pituus "laskusuunnassa"... :/ Mut ainakin kiva, että kontrolloivat nyt painoa ja jos siltä näyttää, pääsette varmasti lääkäriinkin aiemmin. Varmaan helpottavaa, että ette oo yksin asian kanssa. :)
 8. malin Peruskäyttäjä

  heips meillä vaikuttaa olevan vähä isompi poika vaikka painokäyrä onkin jo toiseen kertaan pikkase laskussa... elikkäs meidä elias on 64 cm ja 6935 g ja påå onki jo 42... että ei iha mikkää pieni poika...
   
  rokotukset meni aikas hyvin meillä vähä kitisi ku pistettii mutta kuheeta on ollu sen jälkeen, eka yö meni kokonaan valvoen ku poika vaa huus ja huus eikä suppa auttanu yhtää nyt neljäs päivä rokotusten saannin jälkeen ja vieläki kitisee, hetken se on tyytyväinen ku on suppon saanu...
 9. kaitlin Aloittelija

  Meillä oli 27.päivä 3kk neuvola.

  Jiro painoi 7880g ja pituutta oli 65,7cm, pipo 40,7cm. Pituus menee hieman plussan puolella.
  Rokotukset oli kova paikka myös mammalle, kun poju huusi naama punaisena, kun sattui kovasti. :( Jonkun aikaa lohdutin ja sitten annoin maitoa, niin heti tuli taas parempi mieli. :) Yöllä nousi kuume, panadoli auttoi siihen.
  Th myös sanoi meidän soseiden aloituksesta, että ihan hyvä, kun ollaan alotettu jo..kun Jiro kasvaa niin kovaa vauhtia, että kyllähän sitä energiaa tarvitaankin. :)
 10. Yona Peruskäyttäjä

  Me ei olla ihan vielä 3kk, mutta 9.11 virallisesti sitten ollaan. :)
  Tänään kuitenkin neuvola: 6125g 62cm, pää 40,5.  Myös meillä kehuja tuli hymyistä ja ihosta. :)  Ja kovasta kontaktin ottamisesta sekä jäntevyydestä.  Rokotteet huudatti reppanaa, onneksi vaan vähän aikaa. Seuraamuksia odotellen... Kiinteitä saadaan alkaa kokeilemaan pikkuhiljaa, koska puklailee kovin ja huutaa sitten nälkäänsä; oikein "kiva" kierre...ei meinaa nestemäiset pysyä masun pohjalla. :/ Siksi sanoi myös, ettei ehkä vellejä kande antaa koska nekin niin nestemäisiä. Aloitellaan varmaan potulla, banaanilla, hienoksi vedetyllä kaurapuurolla, yksi aine kerrallaan.

  Seuraava neuvolakäynti oliskin lääkärikäynti kuukauden kuluttua.
 11. tiiuska Uusi käyttäjä

  meillä neiti 3 kk neuvolassa painoa oli 7.640g ja pituutta 64.7cm . hienosti kasvaa normaalia ylemmällä käyrällä .

Jaa tämä sivu