Neulominen

Keskustelun 'Heinäkuisten leikkinurkka' aloitti Dafni, 17 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Onko täällä muita, jotka ovat innokkaita neulojia? Minulla on aina yksi tai kaksi sukkaprojektia meneillään, mutta en ole ikinä neulonut vauvoille tai lapsille ylipäätään mitään. Googlesta tietysti löytää ohjeita, mutta olisi kiva kuulla vinkkejä ja ideoita myös täällä!
  Itse tykkään enemmän neuloa kaikkea ei-kirjoneuletta, kun neulon yleensä telkkarin äärellä tms niin keskittyminen vaikeisiin kuvioihin olisi vähän niin ja näin :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Piitula79 Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Minä tykkäisin neuloa, mutta aika ei tunnu riittävän. 10v. tyttäreni halusi nappikaupasta sellaista tosi paksua ja pehmeää lankaa, jossa on silmukat olikohan se "fluffy" nimeltään. Sen neulomiseen ei tarvitse puikkoja. Siitä meinasin tehdä vauvalle peiton, kaupasta sai ohjelehden, jossa oli ohjeita erilaisiin vauvanpeittoihin. Tyttö neuloi jo itselleen kaulahuivin siitä langasta.

  Minun äiti oli ihan super neuloja ja teki mitä hienompia neuleita. Äiti menehtyi noin kuukausi sitten ja siellä olisi nyt perinnöksi ihan melkein mitä tahaansa lankoja neulottavaksi ja neuleohjekirjoja ja lehtiä kaappikaupalla. Lankalaatikoita on yksi makuuhuone täynnä :shy: pitäs vaan ehtiä käymään niitä läpi ja katsoa mitä otan itselle ja mitä laitetaan kiertoon perunkirjoituksen jälkeen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. 1haaveissa<3 Peruskäyttäjä

  Siskon pojalle tein aikanaan muutamat junasukat ja virkkaasin tähtipeiton.
  Kummipojalle samoten.
  Sormet syyhyäis jo tarttua virkkuukoukkuun ja alottaa peittoa/vilttiä, mutta ajattelin odottaa vielä vähän aikaa ennenku innostun asiasta :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Mulla on jatkuvasti vähintään yksi neuleprojekti kesken. Nyt vaan ei ole pystynyt tekemään pahemmin neuleita kun oksentaa mutta suunnitteilla olisi tehdä vähintäänkin vaunulelun ja lelu kaukaloon. Ja sukat taidan tehdä myös itse..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Ai kauheeta ihan kaikella rakkaudella alkoi naurattaa tuo "nyt ei ole pystynyt neulomaan kun oksentaa" :grin Katsotaan vaan niin ei paljon naurata, kun mennään pari viikkoa eteenpäin...
  • Hauska Hauska x 1
 6. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo siis ei vaan pysty kun oksentelee vähän väliä. Mulla oli kauhea lista mitä pitää tehdä valmiiksi ennen joulua ja kaikki on vaan jääneet.. nyt oon onneks saanu siskon pipoa hieman edes eteenpäin iltaisin kun on illalöa helpompi olla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 7. Sammie Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020

  Enemmän tai vähemmän innokas joo :rolleyes: Kiva olisi vauvalle jotakin neuloa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mä en osaa neuloa ollenkaan, mutta tykkään ommella. Ajattelin sitten lähempänä laskettua, josko lainais ompelukonetta, niin saisin unipesän tehtyä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Azzeliini Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Minä olen kutonut kerran sairaalaan keräykseen sellaisia pikkusukkia niin sieltä jätin yhdet jemmaan❤️ Jospa ne sais itse käyttöön:)
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Amalialainen Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Mä tykkään kans ommella ja tytön vaatteet lähes kaikki ompelenkin itse. Hetken vielä.odottelen ja sit alotan uudelle tulokkaalle ompelun, mietin jo että joku vuoritettu neuloshaalari vois olla ihana :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 11. EnkeliRinkeli Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Pieniä sukkia ja tumppuja tipahtelee puikoilta sillointällöin :Heartpink mitään isompaa en osaa neuloa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. KyyNaama Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mun tekis taas mieli opetella uudestaan. Peruskoulussa joskus tykkäsin tehdä kaikenlaisia käsitöitä, mutta sen jälkeen on jäänyt kokonaan. YouTubesta tuossa katsoin, että on tullu tehtyä, mutta ei toivoakaan että ulkomuistista tulis yhtään mitään äkkiseltään. Kai se oppi sieltä palautuis nopeesti. Mulla ei ole edes minkään sortin puikkoja :biggrin Aloin väkertää kaikenlaisia erilaisia ruokia varmaan pari kuukautta sitten (oon aina ollu maailman laiskin tekemään ruokaa itse) ja kaveri sanoi sillon, että kohta sä alat jo neulomaankin ja mä huudahdin, että en muuten helkkarissa ala! Olen sitte vähän nauranu mielessäni itselleni, kun joku aika sit aloin miettimään neulomisia :laughing002
  • Hauska Hauska x 1
 13. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo äkkiä si palautuu mieleen. Ite en koulussa voinu sietää kässää. Vasta sit aikuisena ite opettelin juurikin YouTubesta jne.

  Pikkuiselle on jo pipo valmiina :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ketunpoika Aloittelija

  Sukkia on tullut kudottua, jatkuvasti puikoilla jotain. :) Nyt en oo viikkoon koskenut puikkoihin ko ei vaan jaksa, mutta josko kohta tulis virtaa. Ois suunnitelmissa tehdä meille sellaiset "tiimisukat"..
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Oi oi tiimisukat ois ihana idea :Heartred mulla on jo 4 eri sukat puikoilla joten saa nähdä mitä kerkeää neuloa vielä..
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mulla olis vaikka mitä suunnitelmia (virkattu vauvanpeitto ja toukkapussi), mutta ensin haluaisin saada vihiä sukupuolesta :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Ai niin vois tehdä semmosen lämpöpussin kaukaloon. :)
 18. Wreta Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Eilen tuli valmiiksi imetysmekko. Ja näyttää tohon mekkoon mahakin mahtuvan vaikka sitä en alunperin suunnitellutkaan. Aiemmin oon tehnyt vain esikoiselle paitoja ja housuja. Mut toi onnistu kyllä niin hyvin et taidan uskaltaa nyt tehdä muutakin.

  IMG_20200514_181546.jpg
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 19. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Ihana! :Heartred
  Kuka tekis mulle tuollaisen :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu