Näin muokkaat ilmoitusten asetuksia!

Keskustelun 'FAQ - useimmin kysytyt kysymykset' aloitti Miramaria, 25 marras 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Addikti

  Ärsyttävätkö sähköpostiin satelevat ilmoitukset uusista viesteistä ja kommenteista? Vai haluatko sittenkin saada ilmoitukset viesteistä ja keskusteluista?

  Saapuvien ilmoitusten asetuksien muokkaaminen on jostain syystä tehty monimutkaiseksi ja saanen sanoa, se on ärsyttävää! Mutta näillä ohjeilla se onnistuu. :)

  HUOM: Jos haluat, ettei sähköpostiisi tule ilmoituksia foorumi-viesteistä ja ilmoituksista, ota ruksit pois nuolien osoittamista kohdista. Jos et halua mitään ilmoituksia myöskään foorumilla, ota ruksi pois kaikista viestien asetuksista ja ilmoitusten asetuksista.

  Ilmoitusten muokkaaminen:

  Valitse ensin käyttäjätililtäsi kohta "Yhteystiedot":

  ilmoituksistasposti_1.jpg

  Täältä saat valittua, otatko vastaan sähköposteja viesti-ilmoituksista (muista klilata "Tallenna muutokset", kun olet tehnyt haluamasi muutokset asetuksiin):
  ilmoituksistasposti_2.jpg

  Seuraavaksi mene kohtaan "Asetukset" ja valitse "Options"-kohdasta, haluatko seurata ketjuja ja ottaa sähköpostiisi vastaan ilmoituksia uusista viesteistä seuraamissasi ketjuissa (muista taas klikata lopuksi "Tallenna muutokset"):

  ilmoituksistasposti_3.jpg

  Käy vielä muokkaamassa "Ilmoitusten asetukset", ja valitse mistä foorumilla tapahtuvista toiminnoista haluat ottaa vastaan ilmoituksia (ja taas: muista klikata lopuksi "Tallenna muutokset"):

  ilmoituksistasposti_4.jpg

  Onnistuiko? :)
  Last edited: 22 maalis 2016
 2. Miramaria Addikti

  Ohjeita päivitetty! :pompus:

Jaa tämä sivu