Musiikki

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Piikkipensas, 9 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Olenpa tässä pistänyt merkille hyvin kumman raskausoireen. Nimittäin biisit, jotka eivät ole herättäneet ennen mitään tunteita, ovatkin nyt yks kaks ihan parasta ikinä.
  Mä olen yleisesti enemmän raskaamman musiikin ystävä, vaikka siten rakastan kyllä myös lattarimeininkiä (tanssitaustaa...). Apisfani olen ollut siitä asti kun kundit eivät olleet vielä yhtään mitään ja biisit vouvasi pahasti c-kasetilla :grin Sitten soittolistalla normaalisti on Volbeat, Type 0 negative, Sentenced, Kotiteollisuus, Pain, System of a down...
  Mutta nyt. Jösses sentään. Britney Spears kuulostaa ihan kauheeeen kivalta. Ainakin siis jotkut biisit. Pitbull (koskaan ennen kuullutkaan, mutta nyt kun yuotubessa seikkailen..) myös omaa pari kivaa rallatusta.
  Tässä ihan hämmentyy! :bored::grin
  • Tykkään Tykkään x 4
 2. Jääkukka Piirimestaruustason postaaja Tammimammat 2018

  Täällä myös raskaamman musiikin ystävä, mut apikset ja senkaltaiset myös miellyttää, normisti kuuntelen sonataa, kotiteollisuutta, nightwishiä, charonia, näyttää kallistuvan kotimaisen puolelle :wink ulkomaisista varmaan gunnarit ja metallica ollut kauiten mun listoilla.... niin pistän sen raskausoireiden piikkiin kun viimeraskaudessa miellyin timantit on ikuisia biisiin ja popitin sitä kun autossa tuli radioista, hitto mut se kuullosti silloin hyvälle. Nyt huomaan hyräileväni jotain siltsua päivätpitkät, mikä on tosi outoa. Ja tänään tuli joku gagan biisi radiosta niin piti laitta lisää ääntä, hui! :nailbiting:
  • Hauska Hauska x 1
 3. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Mulla tää tuli aika puskista, kun esikoista odottaessa musamaku ei muuttunut, mutta voimistui. Jos mahdollista. Hyvät biisit oli MAHTAVIA biisejä ja mahtavat biisit TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVIÄ :wacky:
 4. Spunk Puuhakas puhuja

  Mä tajusin ykspäivä kuuntelevani robinia kun radiosta soi ja laittavani radioo vie isommalle. :eek:
  Yleensä rakastan suomalaista punk ja rokki musaa.
  • Hauska Hauska x 1