Musiikki

Keskustelun 'Laskettu aika elokuu 2012' aloitti Josita, 28 touko 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. Josita Aloittelija

    Oletteko kokeilleet erilaisia musiikkeja masuasukkienne kanssa ja onko sillä tosiaan vaikutusta vauvan liikkeisiin ja rauhoittumiseen? Haluaisin kokeilla, mutta en oikein tiedä millaista musiikkia soittaisin. Olisi mukavaa jos vauvalla olisi jokin laulu mihin se olisi tottunut, mutta en millään saa päähäni oikein mitään rauhoittavia lauluja, joita jaksaisi itsekkin kuunnella. Onko siis kokemuksia ja/tai ehdotuksia? :)
  2. Korianteri Peruskäyttäjä

    Ekassa raskaudessa soitettiin/laulettiin muutamia kappaleita, mutta jotenkin ne sitten unohtui kun lapsi oli maailmassa. Myöhemmin, kun lapsella oli tosi pahaa koliikkia ja vatsavaivoja hän rauhoittui sellaiseen matalajytkeiseen, hitaaseen kunnon death-metalliin, ja tämä ei todellakaan ollut sitä mitä raskausaikana kuunneltiin :)

    Muistaakseni olen lukenut jostain, että sillä vatsalapselle soitetulla musiikilla ei varsinaisesti ole väliä, vaan sen rentouttava ja rauhoittava vaikutus äitiin siirtyy lapseenkin. Ja pikkuhiljaa lapsi oppii tuntemaan tämän rauhoittavan musiikin ja "tajuaa" itsekin rauhoittua sen kuullessaan.

    Meillä laulellaan nykyään aika paljon laululeikkejä tämän taaperon kanssa ja toivottavasti ne sitten tehoavat tulevaan vauvaankin...

Jaa tämä sivu