Monikkoraskaus?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2022' aloitti Bella Swan, 29 kesä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Odotatko tai epäiletkö odottavasi monikkoja? Olisiko se vallan ihanaa vai tulisiko vähän yllätyksenä?

  Täältä voit lukea lisää kaksosraskaudesta.

  Täällä taas voit leikkimielisellä testillä testata, onko sinulla mahdollisesti taipumusta monikkoraskauteen. Minkä tuloksen sait?

  Muutakin monikkokeskustelua voi käydä täällä.:dummy1::dummy:
 2. Mellie Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  Olishan se melkoinen pommi! Toisaalta 2 yhdellä vaivalla houkuttelis. Itsellä on useita tekijöitä puoltamassa asiaa tuon testin mukaan, ikä, pituus, valoisa vuodenaika… Äitini on kaksonen, mummoni on saanut kahdet kaksoset.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Jemilia Rakastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Marrasmammat 2018

  Meillä ei ole suvussa alttiutta kaksosiin, joten epätodennäköistä olisi saada kaksoset. Jos näin kävisi niin olishan se hurjaa!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Candice Tuttu foorumilla Huhtikuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Testin mukaan mulla mahdollisuus kaksosiin on huomattavan korkea, herraisä! :wideyed: Joutuis varmaan taas autokaupoille. Huh. No, jää nähtäväksi.
 5. Pilke-93 Aloittelija Maaliskuiset 2022

  Minua suoranaisesti pelottaa onkohan siellä kaksi kun alkoi raskaus oireet ennen menkkojen alkamista. Oma mummoni on identtinen kaksonen, joten riski on saada. Tein sen höpsön testinkin niin huomattava riski on. Toivon kyllä hartaasti että olisi vain yksi. En todellakaan tiedä miten minä selviäisin kaksosten kanssa ja kolmen isomman lapsen kanssa. Raastava ajatus.
 6. Koiso Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  Täällä odotellaan kaksosia ar-ultran perusteella. Asia ei tullut yllätyksenä, sillä minulla oli todella vahva aavistus asiasta. Oireista sitä ei olisi voinut päätellä, sillä esikoisesta kärsin tosi rajusta pahoinvoinnista kun taas nyt tämä vellominen on siedettävää. Ainakin toistaiseksi :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 7
 7. Merelda Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Huhtimammat 2018

  Testin perusteella itselläni on huomattavan korkea riski kaksosraskauteen. Äidin suvussa onkin useampia kaksosia ja jopa yhdet triplat kymmenen vuotta sitten pikkuserkullani.
  Itselleni riittäisi kyllä ihan yksi lapsi kasvamaan masuun.
 8. Sunshine890 Aloittelija Maaliskuiset 2022

  Testailin piruuttani ja vastaus:
  Sinulla on huomattavan korkea mahdollisuus kaksosraskauteen!

  En tiedä miksi mutta mulla ois vähän tällänen fiilis. Olis hei aika hurjaa mutta tiedän että pärjättäisiin jos näin sattuis käymään :happy:
 9. Sudensylin Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022

  Testin mukaan hieman kohonnut mahdollisuus kaksosraskauteen. Ei se ainakaan geeneistä tule, eipä ole kummankaan suvussa kaksosia. En usko (enkä toivo :grin), että tässä oltais kahta oottamassa.
 10. Pippuriina Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  Missään nimessä en kaksosia toivoisi, korkean riskin raskaus on tälläisenäänkin joten mitään ylimääräistä ei toivoisi. Kaksosia on paljon kyllä suvussa

Jaa tämä sivu