Monen aikaan synnytyksesi käynnistyi?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Zeni, 20 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Zeni Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Mihin aikaan vuorokaudesta synnytyksesi alkoi?

  Minulla ensimmäisestä oli korkea vedenmeno kahden aikaan iltapäivällä, toisesta meni vedet puolen yön jälkeen, kolmosesta meni vedet yhdentoista aikaan yöllä, nelosesta alkoi supistukset kahdeksan kieppeillä illalla (vedet oli menneet jo neljä viikkoa aiemmin), vitosesta meni vedet yhden aikaan päivällä ja supistukset alkoi varttia myöhemmin.
 2. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Ei kerennyt alkaa ollenkaan.
 3. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Molemmat käynnistyi supistuksilla, eka puoliltaöin (eikä sinä yönä sitten nukuttu vaikka lapsi syntyi 2vrk myöhemmin) ja toka aamuseitsemältä.
 4. peruna86 Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Mun supistukset alkoi yöllä kolmelta, vauva syntyi 27 tuntia myöhemmin.
 5. kirahvi36 Ei muuta elämää Elomammat 2018

  21.00 supistukset alkoivat ja 4h 30min myöhemmin tyttö synty :)
  (Sairaalaan mentiin noin 24 :D)
 6. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Esikoisesta vedet meni ennen puoltapäivää, kuopuksesta taas 1jälkeen yöllä. Kummassakin raskaudessa säännölliset supistukset alko n.12h vesien menosta, esikoisen synnytys kesti reilu 8h ja kuopuksen n.2,5h.
 7. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Esikoisesta illalla, toinen klo.23.30 ja syntyi 23:55
  kolmas käynnistettiin, neljäs klo.19.30 syntyi 20.44
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Alkoi vesien menolla aamulla/aamuyöllä. En ihan tarkkaan muista mihin aikaan. Synnärillä tosin taidettiin laskea synnytyksen olevan käynnissä vasta iltakymmeneltä. Kätilö tarkisti kohdun suun sillä ajatuksella että antaa minulle kipulääkettä että voin nukkua ja lähettää miehen kotiin. Lähdettiinkin siitä synnytyssaliin.
  Last edited: 22 huhti 2019
 9. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Esikoisesta vaille iltakymmenen meni vedet, syntyi seuraavana aamuna 11 jälkeen. Supistelut alkoivat säännöllisinä pari tuntia vesienmenosta. Kaksoset onneksi käynnistettiin, sillä tuskin ois ehditty sairaalaan jos ois kotona mennyt vedet: synnytyksen kesto kokonaisuudessaan vajaa 2,5 tuntia kalvojen puhkaisusta.
 10. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Aikalailla 6:00 alkoi aamulla supistukset. Lapsi syntyi reilu 18h myöhemmin. Vedet eivät menneet, piti synnärillä puhkoa kalvot.
 11. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Illalla klo 22 meni ekat vedet, reilun 10 tunnin päästä poika oli maailmassa. Kalvot puhkesivat aluksi jostain ylempää, siksi tuli maltillinen määrä lapsivettä alussa. Loput tulivat sitten vasta aamulla synnytyssalissa. Supistuksetkin alkoivat vasta yöllä sairaalassa.
 12. Taikapilvi Rakastunut foorumiin

  Molemmissa supistukset alkoi yöllä, mutta toisessa vedet olivat tulleet jo edellisenä aamuna, eli jos sen laskee jo synnytyksen aluksi niin silloin aamulla..
 13. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  1. Synnytys käynnistyi 04 aikaan aamuyöstä säännöllisillä ja kivuliailla supistuksilla kun ballonki tippui pois.

  2. Synnytys käynnistyi pienellä verenvuodolla 7 aikaan aamulla, sen jälkeen todella epäsäännöllisiä supistuksia. Synnytys käynnistyi kunnolla 11 aikoihin tiheillä ja kipeillä supistuksilla.
 14. Saiq- Aloittelija

  Esikoisesta 5 aikaan aamulla. Käynnistys oli varattu klo n 8. Kuopuksen synnytys alkoi klo 1 yöllä. Ja mies oli juuri tuntia aiemmin lähtenyt töihin
 15. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Supistukset alkoi puoli kahden maissa aamu-yöllä. Silloin en tosin kyllä niitä supistuksiksi tajunnut. :woot:
 16. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Ekat supistukset tuli kaiketi jo 00 aikaan sisätutkimuksen jälkeen (lapsivesiepäily joka olikin väärä hälytys), seuraava 04, sitten 06 josta olikin sitten 7 min välein. Eli aamukuudelta laskettiin synnytys alkaneeksi. 20:cat:0 syntyi, eka epiduraali pysäytti supistukset ja avautumisen viideksi tunniksi, ja hommat alkoi edetä uudestaan kun kalvot puhkaistiin :)
 17. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Esikoisen aikaan puhkasivat kalvot n. 19 aikaan (olin jo sairaalassa vesien tihkumisen vuoksi) ja siitä on laskettu synnytys käynnistyneeksi. Tuskin olisi pitkään menny, että synnytys olisi alkanut luonnollisestikaan. Olin kalvojen puhkaisun aikaan 4-5cm auki. Supistellu oli napakammin, mutta epäsäännöllisesti ainakin viikon verran ennen käynnistystä
 18. Lya M. Tuttu foorumilla

  Minulla alkoi verenvuodolla, eli ei paljon odoteltu ( vaikka minua ei ensin edes uskottu, kun sairaalaan soitin, kun oli ensimmäinen synnytys.) Sairaalassa olin jo täysin auki, eikä mennyt kauankaan kun tyttö oli maailmassa.

Jaa tämä sivu