Miten vauva sai alkunsa?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Ei mennä nyt graafisiin yksityiskohtiin – kaikki me varmasti tiedämme suunnilleen, miten lapset yleensä saavat alkunsa. 😉 Mutta ehdittekö yrittää lasta kauan vai saiko hän alkunsa nopeasti? Seurailitko ovulaatiota? Kävittekö lapsettomuushoidoissa? Vai alkoiko raskaus kenties yllätyksenä?
 
Yritys aloitettiin 2019. Siinä oli jos jonkinlaista mutkaa. Nyt lopulta plussa pakaseteessa käyneen alkion kanssa. Tuntuu uskomattomalta, kuinka ihmisen alku voidaan pakastaa ja sulattaa ja sitten laittaa kohtuun jatkamaan kasvua. Luulin jo ettei se onnistunut, kun testit näytti negaa, mutta vuoto ei alkanut ja viimeinen olikin plussa.
 
Ehkäisy jätettiin tammikuussa pois sillä ajatuksella että katsotaan onnistuuko luomuna. Hoitokontakti on polille erinäisten lapsettomuuteen vaikuttavien sairauksien takia. Esikoista ja kuopusta sai yrittää vuoden päivät. 3 kierrosta tärppäs tämä, enkä vieläkään usko todeksi 🤍
 
Ensimmäisen (maaliskuinen 2021) jälkeen laitoin kierukan koska ajatus oli että enempää ei tule, tai ei ainakaan useampaan vuoteen mietitä sitä. No, päätettiin kuitenkin yrittää koska elämäntilanne sellainen että voisi sopia vaikka onkin kaikenlaista tällä hetkellä, eikä lapsille tulisi kovin iso ikäero. Kävin ottaa kierukan pois ja ensimmäisestä kierroksesta tärppäsi jo, en ollut uskoa onnea!
 
Täällä annettiin yhden kierron suuruinen mahdollisuus kolmoselle - ja kuinkas sitten kävikään. Ekat kaksi vaatineet "hieman" enemmän, eli tavallaan yllätys tämäkin, ikääkin kun jo vain hitusen vajaa 40.
 
7. yrityskerta tuotti tulosta, eli vähän yli puoli vuotta yritettiin. Esikoinen kyseessä. Meidän molempien iän puolesta tämä näinkin helposti ja luomuna raskautuminen oli kyllä todella iloinen yllätys. 🙏🏻🩷 Itse siis olen 39 ja mies 46.
 
Oltiin jo hyvän aikaa suunniteltu, että sitten "sopivalla hetkellä" alamme yrittää lasta. Tarkoitus oli, että löydetään isompi koti ensin, jottei sitten tarvitse vauvan (ja eläinten) kanssa olla tässä nykyisessä kaksiossa. Kuitenkin alettiin yrittää toukokuussa, kun itse vähän ajattelin, ettei se kuitenkaan heti onnistu, että voi mennä kauankin ennen kuin tärppää... Mutta yllätys oli suuri, kun heti ekasta yrityksestä tärppäsi 🥳 Ja uusi kotikin löytyi sitten heti sen jälkeen, eli sekin asia järjestyi just sopivasti :smiling-eyes:
 
Hieman yllättävän ripeästi alkoi tämä raskaus.

Huhtikuun alussa tänä vuonna ehkäisy pois ja toukokuun alussa plussa. Ekasta kierrosta siis, kuukautisia ei ehtinyt välissä tulla. 🤭

Oltiin valmistauduttu odottamaan paljon pitempään, eikä oikeastaan oltu valmistauduttu näin nopsaan plussaan. (Vaikka tietysti tiedettiin, että on mahdollista.)
 
Mulla on ekat kolme tullu kerrasta. Neljättä odotettiin neljä kiertoa ja nyt tää vitonenkin tuli vaan kerrasta. Ikää 40v et pakko laittaa munasarjat solmuu ettei ylläreitä pääse tulemaan enää 😬
 
Yllätysraskaus, jos tällä +40v iällä ja useamman lapsen äitinä saa enää sanoa ylläriksi. Mutta iso on ikäero sisaruksiin. Vain lapset tietää, joten yllätys vielä monelle muullekin.
 
Yllätysraskaus, jos tällä +40v iällä ja useamman lapsen äitinä saa enää sanoa ylläriksi. Mutta iso on ikäero sisaruksiin. Vain lapset tietää, joten yllätys vielä monelle muullekin.
Juu sama täälläkin et saako sanoa enää ylläriksi useamman lapsen äitinä ja vähän vanhempana äitinä 🫣
 
Takaisin
Top