Miten vauva sai alkunsa?

Keskustelun 'Toukokuiset 2022' aloitti Bella Swan, 31 heinä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ei mennä nyt graafisiin yksityiskohtiin – kaikki me varmasti tiedämme suunnilleen, miten lapset yleensä saavat alkunsa. :grin Mutta ehdittekö yrittää lasta kauan vai saiko hän alkunsa nopeasti? Seurailitko ovulaatiota? Kävittekö lapsettomuushoidoissa? Vai alkoiko raskaus kenties yllätyksenä?

  Täältä löytyy tietoa siitä, milloin kannattaa harrastaa seksiä mikäli vauva on haaveissa. Onko artikkelissa sinulle tuttuja asioita yritysajalta?
 2. KatMa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Taustalla 2 lasta exän kanssa, teinejä jo. Nykyisen mieheni kanssa taustalla 3 kkm 2 vuoden sisään. Lapsettomuuspolilla todettu että kaikki ok, ikä (minä 38, mies 36) varmaan tekee jo tepposia, tavara ei ehkä ole priimaa.

  Tulen suht. helposti raskaaksi, kaikki alle puolen vuoden yrittämisellä. Ovulaatiota tikuttelin ja usein ne sain pongattua.

  Jos tämäkään raskaus ei mene putkeen, niin yritellään siihen saakka kun mulla tulee 40v. täyteen, ainakin näillä näkymin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Noora992 Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Meillä tätä esikoista on yritetty vuosi ja viisi kuukautta. Taustalla pcos ja johon ehti noin 9kk olla käytössä metformiinit. Niiden avulla saatiin kierto tasattua. Jos en olisi plussannut niin seuraavasta kierrosta olisi otettu ovulaation induktio ja sen myötä letrozolit käyttöön. Itse olen vauvaa kuumeillut jo joulukuusta 2019 mutta vasta keväällä 2020 aloitettiin yritys.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Bebeplusme Satasella mukana keskusteluissa Toukokuiset 2022

  Meillä yritystä takana reilu vuosi. Tammikuussa saatiin keskenmeno, ensimmäisessä varhaisultrassa kaikki hyvin, mutta toisessa (ei mitään vuotoja tms) todettiin keskeytynyt keskenmeno. Keväällä käytiin perustutkimuksissa, joissa kaikki ok. Kesän sairastelin ja toivuttuani tärppäsi nyt elokuussa :) Toivotaan, että päästäisiin tällä kertaa loppuun saakka :Heartred
  • Optimistinen Optimistinen x 4
 5. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Meillä yritystä takana oli pitkät 6 vuotta. Diagnoosi on selittämätön lapsettomuus. Vasta kaikkien vuosien jälkeen 1. IVF 1. PAS toi plussan ja toivomme, että pysyy loppuun asti.:Heartred
  • Voittaja Voittaja x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 6. Tammenterho91 Puuhakas puhuja Toukokuiset 2022

  Meillä tärppäsi nyt yk13, hieman päälle vuosi meni ja hoidot alkoi 4/21, OI-hoidolla (Letrozol + Pregnyl + Terolut) sai alkunsa :happy:
  • Tykkään Tykkään x 3
 7. Tonninseteli Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Yk 14 ja viimeinen kierto ennen ensikäyntiä hoitoihin :excited001 En pysty uskomaan vieläkään. 14 kiertoon ei yhtään mitään testeissä ja sitten kun näki sen plussan :king
  • Voittaja Voittaja x 8
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Fantsu Piirimestaruustason postaaja Toukoäidit 2020

  5/20 toukokuisen jälkeen kierto käynnistyi toukokuussa ja ollaan menty kokoajan tjot-meiningillä. Taisi olla neljäs kierto niinkuin ekallakin kerralla, josta tärppäsi.:love017 Ekalla kerralla kyllä oli tosin kunnolla yritys käynnissä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. mymlan Sanavalmis juttuseppä

  Meillä minulta poistettiin kierukka toukokuussa jonka jälkeen tärppi kävi kolmannessa kierrossa :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Kolme vuotta sitten lopetimme ehkäisyn, 3/19 alkoi luomuraskaus joka meni kesken noin 6+, 12/20 alkoi inssistä raskaus, kkm 1/21. Nyt ekan ivf tuoresiirrosta plussa :) plussan jälkeen alkoi hyperstimulaatio, joten sairaalassa ollaan oltu jo melkein viikko raskauden alusta. Mutta toivon että tämä tulisi syliin :smiley-angelic001
  • Optimistinen Optimistinen x 6
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Ninnuliini Satasella mukana keskusteluissa Toukokuiset 2022

  Vuoden yrittämisen jälkeen iän puolesta tehtiin suoraan ivf-hoito. Ensimmäisestä kierrosta saatiin 6 alkiota pakkaseen ja sieltä ensimmäinen siirto tuotti plussan. ❤️ Ollaan tästä ihmeestä äärimmäisen onnellisia ja toivotaan että kaikki sujuisi hyvin. ❤️ Olihan se ihmeellistä nähdä ne ensimmäiset viivat mulle ikinä siinä testissä! :happy:
  • Tykkään Tykkään x 7
 12. Sofia2016m Asioista perillä oleva

  ”Kiva” kun tääläkin paljon hoidoilla alkaneita vauvoja :happy: meillä tuli nyt kesällä yritystä 2v täyteen, tammikuussa 2020 oli luomu raskaus josta kkm, elokuussa yksityisellä 2020 aukiolotutkimus jossa piuhat tukossa. Päästiin hoitoihin ja ivf alkoi seuraavana tammikuussa. Eka siirto oli pas maaliskuu josta km 6+. Seuraava siirto kesäkuussa josta kohdun ulkoinen. Sitten elokuussa viimeisen alkion siirto luonnolliseen kiertoon josta nyt luomuraskaus ja siirretty alkio eli kaksoset :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 5
  • Voittaja Voittaja x 1
 13. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Onko toi nyt varmaa että luomu+siirretty? Ei vitsi :blob6:love7
 14. Sofia2016m Asioista perillä oleva  eihän se toki vielä varmaa ole mutta uskoisin näin :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. _Aurora_ Vasta-alkaja

  Meillä on melkein sama tarina. :) Noin vuoden yrittämisen jälkeen tehtiin IVF-hoito endometrioosin ja iän takia. Ensimmäisestä hoitokerrasta saatiin 6 alkiota pakkaseen ja yhdestä tehtiin tuoresiirto, joka tuotti plussan. :Heartred Ekaa kertaa näin testissä kaksi viivaa, mikä oli ihana yllätys! Toivottavasti ensi viikon varhaisultrassa kaikki olisi hyvin. :happy:
  • Voittaja Voittaja x 6
 16. Ninnuliini Satasella mukana keskusteluissa Toukokuiset 2022

  Aika hauska juttu, että myös meillä saldo oli 6 alkiota. Meillä meni kaikki pakkaseen hyperin riskin takia ja sieltä ensimmäinen siirto toi plussan. ❤️ Ja ensi viikolla maanantaina ultra. :happy:
  • Voittaja Voittaja x 4
 17. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Pakko sanoa, että myös meillä saatiin 6 alkiota pakkaseen. :grin:happy: ja meil meni kans pakkasee hyperin takia.
  • Hauska Hauska x 2
  • Voittaja Voittaja x 1
 18. Lumikukka Jostain jotain jo tietävä

  Kolmatta lasta odotellaan :)

  Ekat kaksi sai alkunsa ennen kuin ehdittiin kunnolla edes yrittämään, mutta tämä nyt alkanut raskaus alkoi yrityskierrosta 9. Toukokuussa tulin myös raskaaksi, mutta se osoittautui kemialliseksi, eli haaleni jo ennen kuin menkkojen piti edes alkaa. Nyt toivotaan että tämä tiitiäinen pysyisi matkassa mukana :)!
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Illusia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä oli tällä kertaa ivf:n kolmas pakastealkionsiirto, kun testiin ilmestyi toinenkin viiva. Samassa ivf-hoidossa saaduista alkioista meillä on jo esikoinen. ❤️
  • Tykkään Tykkään x 2
 20. PauliinaMarja Jostain jotain jo tietävä Jouluäidit 2020

  Sain esikoisen 11/20 ja alkukeväästä jätin ehkäisyn pois kun pillerit eivät enää sopineet. Ollaan oltu sillä ajatuksella, että tulee jos on tullakseen. Esikoista yritettiin 1,5v niin en kyllä uskonut, että näin nopeasti tärppää :) toivottavasti menee hyvin loppuun asti, taustalla ennen esikoista yksi tuulimunaraskaus.
  • Tykkään Tykkään x 1