Miten vauva sai alkunsa?

Keskustelun 'Tammikuiset 2022' aloitti Bella Swan, 6 huhti 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ei mennä nyt graafisiin yksityiskohtiin – kaikki me varmasti tiedämme suunnilleen, miten lapset yleensä saavat alkunsa. :grin Mutta ehdittekö yrittää lasta kauan vai saiko hän alkunsa nopeasti? Seurailitko ovulaatiota? Kävittekö lapsettomuushoidoissa? Vai alkoiko raskaus kenties yllätyksenä?

  Täältä löytyy tietoa siitä, milloin kannattaa harrastaa seksiä mikäli vauva on haaveissa. Onko artikkelissa sinulle tuttuja asioita yritysajalta?
 2. Cheryl Aloittelija

  Meillä vasta yk 9 oli se tärppikierto. Aiemmissa kierrossa en edes ennättänyt testaamaan, kun menkat alkoivat. Mun kierto on hyvin säännöllinen, joten pupuilut sattui kyllä aina ihan oikeisiin kohtiin. En tiedä syytä, miksi tähän meni noinkin kauan. Yk 8 ja 9 tikutin oviksen, kun mietitytti, että ovuloinko ollenkaan.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Salssu Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Tammikuiset 2022

  Meillä tärppäsi oikeastaan heti ekasta kun jätettiin ehkäisy pois. En ihan näin nopeeta tulosta odottanut, kun kierto tosiaan ollut epäsäännöllinen viime raskauden jäljiltä ja vähän kans pitkien kiertojen takia mietin et tuleeko ollenkaan ovulaatiota. Mut näköjään on tullut sit jossain kohtaa :cat: toiveena oli vauva 2022 ja vitsit miten ihanaa että heti tammikuinen!! En edes villeissä kuvitelmissa uskonut tätä.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. suubi Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Tammikuiset 2022 Huhtimammat 2017

  Meillä plussa testissä oli totaalinen yllätys!

  Kahta isoveljeä on tekemällä tehty ja mies pitänyt lääketaukoa molemmista reilu puoli vuotta ennen kun tärpännyt. Esikoista yritettiin kokonaisuudessaan reilu vuosi. Nyt tämä pieni puski lääkkeiden läpi ja seksiä ollut kerran kuussa nyt useamman kuukauden ajan, että kyllä se kertakin näemmä riittää. :grin:grin Ollaan kyllä puhuttu että halutaan joskus lisää lapsia, nyt ei tarvinnut pohtia mikä olisi hyvä hetki kun hän ilmoitteli itsestään. Hämillään ollaan mutta toki onnellisia! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Annisofia Aloittelija

  Mä lopetin pillerit tammikuussa ja neljännellä yrityksellä tärppäsi! Jännitti hiukan, että miten kauan meillä mahtaa mennä, kun noita pillereitä ehdin syödä melkein 10-vuotta. Ystäväni lopetti ehkäisyn noin kuukausi ennen meitä ja raskautui myös neljännellä kerralla:love7 Vitsailtiin jo hänen raskauduttuaan, että jaaha sitten minun vuoroni! Ja näin pääsi käymään! Ihana käydä tämä matka yhdessä myös ystävän kanssa. Saa vertaistukea:love022
  En ehtinyt käyttää ovistikkuja, mutta seurailin kiertoani Flow-sovelluksen avulla ja aika tarkkaan se ilmeisesti osasi ennustaa hedelmälliset päivät!
 6. Minde123 Aloittelija

  Meillä jätettiin ehkäisy pois vuosi sitten, ei yritetty aktiivisesti, mutta ajatuksella "jos tärppää". No tärppäsi, ja lähes tulkoon huonommalla mahdollisella hetkellä kun aloitin samaan aikaan uudessa työssä joka edellyttää muuttoa toiselle paikkakunnalle.
 7. Elfrida Aloittelija

  Päätimme helmikuussa, että ehkäisy lopetetaan maaliskuussa ja rupeamme heti yrittämään. Minulla aiemmin gynekologi diagnosoinut PCOS:n ja kierto ollut aina hyvin epäsäännöllinen, joten olimme valmistautuneet siihen, että saattaisimme hyvin joutua yrittämään esim. 6-12 kk. Myös oma ylipaino mietitytti.

  Ehkäisykapseli poistettiin sitten maaliskuun lopulla. Tämä gyne sanoi, että hän ei kyllä tekisi PCOS-diagnoosia, kaikki vaikuttaa ihan hyvältä. Ja suureksi yllätykseksi vauva saikin alkunsa ekasta kierrosta! Edes kuukautisia ei ehtinyt tulla, mutta oireiden perusteella tunnistin ovulaation ja silloin tärppäsi. Kaikki tapahtui siis nopeammin kuin uskalsimme toivoa, mutta olemme tottakai tästä hyvin onnellisia :love017
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu