Miten vauva sai alkunsa?

suppa

Vauhtiin päässyt keskustelija
Syyskuun äidit 2019
Elokuussa mentiin naimisiin ja samana päivänä lopetin pillerit, joita olin syönyt n. 13 vuotta. Kuukautiset tuli onneks suht normaalisti, kierron pituus oli 25-32. Käytin Flo-sovellusta josta oli kyllä apua, ja monesti kuukautiset alkoki just sillon ku sovellus ennusti. Se ilmotti myös ovulaatioajan, jota pyrittiin hyödyntämään. Pari kertaa testin negaa syksyllä, kunnes 5.kierrosta tein positiivisen testin
 

Eloinen.

Asioista perillä oleva
Elomammat 2017
Elokuun keskenmenon jälkeen ollaan yritetty. Usein vaan ehti ovulaatio mennä ohi ennen kun ehdittiin kunnon puuhiin. Joulukuussa hösseliksi heti menkkojen loputtua ja näin sai alkuunsa tämä syyskuinen. Olen täsmällisen aikainen ovuloija eivätkä pitkät menkat auta.
 

Vivian1

Oman äänensä löytänyt
Vajaa vuosi yritystä takana, keskenmeno joulukuussa 2018, minkä jälkeen tärppäsi heti. Toivottavasti nyt menee loppuun asti!
 

Miau_

Jostain jotain jo tietävä
Meillä todellinen yllätys. Luulin (ja samoin lääkärit), että en voi tulla luomuna raskaaksi taustastani johtuen ja tässä uskossa mentiin. Suhde melko alussa mutta erittäin tosissaan ollaan. Nyt totuttelemista vauva-ajatukseen. Onnesta soikeana. Esikoinen tulossa. :)
 

Rospuutto

Satasella mukana keskusteluissa
Pari vuotta yritystä takana, monia mutkia matkassa ja yksi km lokakuussa varhaisilla viikoilla , mutta nyt siellä ollaan vielä kyydissä. :shy:
 

Suffeli88

Satasella mukana keskusteluissa
erosin marraskuun lopulla edellisestä miehestäni ja 2017 vuoden eksän kanssa rupes tunteet lämpeneen ja aloimmekin 15.12 seurusteleen uudelleen. No joulu meni ja tein kp26/30 huvikseni testin kun aattelin hakea viinipullon mut en sitten hakenutkaan kun testiin pärähti 2 suht selvästi erottuvaa viivaa.
Et Piipiäinen oli vähän ylläri pylläri mut on kyl odotettu ja rakastettu vaikkei niin suunniteltu ollutkaan :Heartred Laskujen mukaan tämä on saanut alkunsa sinä viikonloppuna kuin aloimme jälleen seurustelemaan.
 

Oliwia

Näppärä viestien naputtelija
Marraskuun lopulla oli alkuraskauden keskenmeno ja saman tien tärppäsi uudestaan. Lasketun ajan mukaan (varmistettu ultrassa) vauvat ois saanu alkunsa jouluaattona. :Heartred
 

PikkuMyy83

Jostain jotain jo tietävä
Joulukuussa täytimme kumppanin kanssa molemmat 35 vuotta ja siitä tuli mieleen, että ehkä niitä lapsia pitäisi pikku hiljaa yrittää kun ei nyt niin nuoria enää olla. Ajatus oli, että lapsi tulee jos on tullakseen, ja mitään stressiä ei tästä oteta. Mitään otollisia päiviä ei kalenterista katsottu ja yllätys oli kyllä aika suuri kun tammikuussa ei sitten enää kuukautisia tullutkaan.
 

Bingo

Kommentoinnin ninja
Elomammat 2017
Syyskuun äidit 2019
Eka kierto varhaisen km jälkeen, vähän yllärinä saman tien.
 

Killa

Satasella mukana keskusteluissa
Parisen vuotta ehdimme yrittää ja siihen aikaan ehti mahtua sekä jonkin verran ovulaation metsästystä että "tulee jos on tullakseen"-elämää. Edes haamuviivaa merkkinä kemiallisesta raskaudesta ei tuona aikana raskaustestissä nähty. Lapsettomuushoitoihin emme olleet hakeutumassa vaan olin jo alkanut opetella tottumaan ajatukseen, että jäisimme puolison kanssa kahdestaan. Siksi tammikuinen plussa onnistui olemaan iloinen yllätys, vaikka ei sen tietenkään olisi pitänyt olla yllätys, kun ilman ehkäisyä elettiin. :joyful:
 

Aulikki

Silmät suurina ihmettelijä
Tasan vuosi meni yrittämiseen. Tammikuussa oli tarkoitus soittaa neuvolaan, että ei me taideta omin voimin saada tätä aikaiseksi, mutta onneks saikin soittaa ensimmäisen neuvola-ajan. Mitään viivästyttävää syytä ei ollut tiedossa, kierto tosi säännöllinen. Ehkä ikä (tänä vuonna tulee 35 mittariin) vaikutti asiaan, ja sen takia olisi vuoden yrittämisen jälkeen hakeuduttu tutkimuksiinkin, kun ei tuota aikaa enää loputtomiin ole tuhlattavaksi. Ja toiveissa kuitenkin tällä hetkellä vielä sisarus tälle ensimmäiselle.
 

annemarie

Oman äänensä löytänyt
Melko helposti, 8kiertoa yritystä takana. Ovulaation löytämiseksi käytössä Flo-applikaatio. :cat:
 
Top