Miten tärppäsi?

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Kiipeli, 14 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Myy82 Tuttu foorumilla

  Vauvalle annettiin lupa tulla 11/12. 5/14 mennessä ei plussan plussaa ja hakeuduttiin lapsettomuustutkimuksiin ja hoitoihin. 10/14 aloitettiin foolihappo ja clomifemit. Tammikuussa todettiin suhteellisen paha endo, pco ja kystaa jne. Tuomio, ettei ilman leikkausta ole mahdollisuutta raskautua ja clomit tauolle, lähete keskussairaalaan tutkimuksiin ja kiinnikkeiden poistoon. Luovutin, mutta toivoin ihmettä. Ensimmäistä kertaa kuitenkin päätin juoda lasillisen appelsiini-verigreippi mehua (en voi kuvitellakaan pelkkää greippimehua..) päivässä. Jo pysy paikat kosteena! :grin Ovulaatio-oireet oli niin vahvat, että yksi aamu oli pakko testata lh ja kirkuvat viivat tuli. Ensimmäistä kertaa en stressannut, kun mies meni nukkumaan aikaisin ja talletus jäi väliin. Kaksi viikkoa myöhemmin ilmestyi kaksi vahvaa viivaa r-testiin :love017
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Azalea Ihastunut foorumiin

  Mulla eka raskaus sai alkunsa alle kuukaudessa hormonikierukan poistosta. Pupuiltiin reippaina vähintään joka toinen päivä koko kierron läpi :D

  Toinen raskaus sai alkunsa niinikään yk1, kun esikon jälkeen päätettiin antaa kakkoselle lupa tulla. Sillon mentiin ihan vaan fiiliksen mukaan, tjottaillen. Se kuitenkin meni kesken jo heti rv 5.

  Kolmas raskaus sai alkunsa heti km:n jälkeen, ovisoireiden aikaan pupuiltiin joka päivä. Meni kesken rv 7+, päälle kohtutulehdus ja yhden kierron tauko yritykseen.

  Neljäs raskaus alkoi myös sitten heti ekasta ehkäsyttömästä kierrosta. Sillon oltiin mahataudissa oviksen tienoilla viikko, että en kyllä tajua miten tuo tyttönen on edes mahdollinen :D

  Nyt tämä viides raskaus alkoi yk 4, ovistestit oli käytössä, koska kierrot ei lokakuussa poistetun hormonikierukan jälkeen ottaneet asettuakseen ja epäilin ovuloimattomuutta. Pupuiltiin dpo -2, dpo -1, dpo 0 ja dpo 1.

  Yritin kerran greippimehua, just se kierto jäi ovuloimattomaksi, joten into siihen lopahti :D B-vitamiinia ja magnesiumia käytin ainoastaan.
 3. Tinttarilla- Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2015

  Miehen kanssa tjottailtiin 10/14, mutta mullahan se meni yrityksen puolelle :D Monella kaverilla ja sukulaisella pieniä lapsia on tai on tuloillaan, niin halusin samaan poppooseen mukaan.

  En tikutellut ovista, kierto nakkeli 28-34 välillä, joten ei harmainta hajua, milloin pitäisi tärpätä. Womanlogiin merkkailin ylös tuntemuksia ja oletetun oviksen Login mukaan piti olla kp 19. Siinä pari päivää ennen womanlogin oletettua ajankohtaa peitto heilui pari kertaa, kunnes kp 21 tuli limatulppa, jota ihmettelinkin ryhmässä raskaaksi 2015. Sieltä vastaukseksi sain, että ovulaatio on nyt tuloillaan parin päivän sisään. Seuraavan kerran peitto heilui kp 24 ja ajattelun että ovulaatio on ollutta ja mennyttä.

  Mutta niin vain kävi, että viikolla 11 plussasin ja nyt neuvolan laskujen mukaan mennään rv 8+3.

  Eka neuvola + ultra 8.4. ja toivotaan, että pieni on olemassa :)
 4. Nortsi Peruskäyttäjä

  Meillä kolmoselle annettiin lupa tulla heti kakkosen syntymän jälkeen. Ekat menkat alkoivat vasta kakkosen ollessa 8 kk ja silloinkin kierto oli mitä sattui. Jouluna lopetin imetyksen ja kierto meni sekaisin hetkeksi. Lisäksi imetys veti oman painon sen verran alas, että jo senkin takia yritys ei varmasti tuottanut tulosta. Aloin syömään macaa maaliskuun alussa ja se on ainoa syy minkä keksi auttaneen yrityksessä.
 5. Porkkana Aloittelija

  Mulla yritystä takana runsas puolitoista vuotta, kun tärppäsi. Lapsettomuustutkimuksissa selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta ja lievä oligo-ovulaatio eli ovulaatio ei tapahdu joka kk. Tyroksiinilääkitys aloitettiin, Femaria söin 3 kierrossa (samankaltainen kuin clomit). Merkittävää oli, että kävin vyöhyketerapeutilla juuri ennen viimeistä ovulaatiota ja hän teki laserkäsittelyn munasarjoille. Hoidon jälkeen tuntui kummaa kihelmöimistä alavatsalla. Ettei vaan olis auttanut yrityksessä..
 6. Piikkipensas Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Esikoinen oli oikein harkitsemalla harkittu. Tarkoitus oli 6kk luomuna yrittää ja sitten mennä lääkärin avustuksella jatkamaan. Mulla siis on vialliset munasolut joten kuviteltiin, että totta kai siinä puolen vuoden aikana ei mitään tapahdu. Kas vaan kun sitten tapahtuikin. Raskaus oli tosin todella hankala. Mutta lopputulos on oikein ihana, vaikkakin todella jääräpäinen, poika. Nykyään reipas ekaluokkalainen.

  Sitten ei moneen vuoteen tapahtunutkaan mitään ja minen halunnut edes rankkoihin hoitoihin, joita lääkäri ehdotti. 2013 raskaus, joka meni kesken hyvin varhain.

  Nyt sitten piti mennä jo steriloimaan meikäläinen, niin viimeisessä kierrossa ennen sterilaatioaikaa napsahtikin plussa testiin. Elämä on ihmeellistä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. julia.o. Aloittelija

  Kolmannelle annettiin lupa tulla kun toinen lapsemme täytti 1v. Tosin imetys hieman hidasti tätä tapahtumaa, sillä kuukautisen alkoivat vasta tokan lapsen ollessa 14kk. Yhdet kuukautiset olivat tässä välissä ja sitten tärppäsi. Esikoinen tärppäsi ekasta kierrosta kun lupa oli annettu. Ollaan oltu onnekkaita.
 8. lovepearl Aloittelija

  Itse poistatin hormonikierukan vuosi sitten huhtikuussa. Mies sit toukokuussa meni ja kosas ja samantien päätettiin hääpäivä, joka oli 14.2.2015. No mä päätin että raskaana en halua omissa häissäni olla mutta ehkäisyä ei kuitenkaan hankittu eikä käytetty. Meillä oli vaan varmat päivät ja että ei sisään tulemisia. Tooosi varmaa :smiley-bounce022
  Noh, menimme naimisiin tosiaan ja hotelli oli varattu kahdeksi yöksi, just sen takia että eka yö vaan nukutaan ja saadaan nauttia sitten kahdestaan miehenä ja vaimona ns. häävuorokausi häiden jälkeen sitten. Ekana yönä kun hotellille päästiin, sovittiin että nyt se vauva saa sitten tulla kun haluaa ja oli kyl rakkaudentäyteinen häävuorokausi, en kiellä. Sitten laskeskelin että perkele mullahan osu ovulaatio about kaks päivää häistä. Aluks en ees tajunnut. Meidän vauva siis sai alkunsa tuolla hotellissa ja laskettu aika onkin päivää vaja 9 kuukautta meidän häistä :drunken_smilie:Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 5
 9. emmu_ma Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  .
  Last edited: 3 touko 2015
 10. Esma Vieras

  Meillä tärppäsi myös todella nopeesti, eli yk 2. :)
 11. Emir Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2018

  Meillä on tähän yrittämiseen mennyt jokunen tovi.

  Pillerit jätin 9/2011, koska halusin katsoa tuleeko menkat, no eivät tulleet.
  1/2012 lääkäriin ja sieltä sain terot kierron aikaan saamiseks. Ei lähteny menkat pyörimään itellään, tuli vaan kun olin syöny terokuurin.
  9/2012 gynenpolille ja lisätutkimuksia. Mies OK mulla PCO. Lisäksi sain metformiinin avuksi.
  Metformiinilla tuli menkat, mutta ei ovista.
  9/2013 saatiin clomifenit kypsyttämään munasoluja.
  12/2013 (kolmas clomikierto) tuli se kauan odotettu plussa.
  Kaikki meni hyvin kunnes rv29 en tuntenut vauvan liikkeitä ja lääkärissä todettin se mitä kukaan odottaja ei halua kuulla eli vauva oli kuollut. Pienen enkelimme synnytin normaalisti alateitse.

  Tämän jälkeen yritettiin ensin ilman clomeja, joka ei toiminut. Sain clomit jälleen avuksi 1/2015 ja plussa tuli sen jälkeen melko pian eli 3/2015 yk2. :Heartred

  Nyt varovasti toivotaan, että tämä saadaan syliin.:smiley-angelic003
 12. Hyperia Aloittelija

  Tämä raskaus sai alkunsa hieman salakavalasti kakkosen jälkeen päätettiin että kolmas on tervetullut koska tahansa ja koska kakkostakin tehtiin 1,5vuotta (esikoistakin pitkän kaavan mukaan tehty) niin oltiin varauduttu odottelemaan. Kakkonen tuli 1,5v kun päätettiin että okei koska vielä ei ole tulossa niin lykätään hieman ja katsellaan uudestaan vuoden kahden päästä, ehkä. No kuten arvata saattaa tuli plussa suurinpiirtein heti kun oltiin saatu hoitopaikat lapsille, auto asiat sumplattua ja ilmotettua töihin paluusta

Jaa tämä sivu