Miten nopeasti pääsee.

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Mashnu, 7 syys 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Eli nyt on yli 1,5 vuotta yritetty toista lasta. Kävin kesän aikana Terveystalolla ultrassa ja parit labrat. Mitään vikaa ei löytynyt. Lääkäri laittoi lähetteen PHKS:ään lapsettomuustutkimuksiin.
  Nyt odotellaan sitten kutsua sinne... Mietityttää vaan että kauanko siinä kestää että kutsu tulee??

  Kokemuksia?
 2. Larissa Naimisissa foorumin kanssa

  Riippuu varmaan sairaalasta. Me ollaan hoidoissa KYS:llä ja meniköhän muutama kuukausi lähetteestä, kun eka käynti oli.. En muista enää, kun siitä on jo useampi vuosi :/ Mutta sitten kun pääsette tutkimuksiin niin hoidot saattaa alkaa nopeastikin etenemään. Välillä tosin saattaa olla useamman kuukauden jonoja välissä. Tsemppiä!
 3. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Kiitos vastauksesta :)

  Eilen tuli viesti sairaalasta ja aika on kuukauden päästä :smug:
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Maris83 Aloittelija

  Turku vuosi 2019
  Helmikuun puolen välin tienoilla ensikäynti yksityisellä + munajohdinten aukiolotutkimus + labroja.
  Maaliskuun alussa lähti lähete Tyksiin.
  Ensikäynti Tyksiin toukokuun lopussa.
  Sitten olikin kesätauko.
  Elokuun puolessa välissä oli hoidon suunnittelupalaveri ja nyt sitten odotellaan seuraavan kierron alkua, jonka aikana meillä aloitetaan IVF pitkän kaavan mukaan.
 5. Annie# Vieras

  Itsellä myös hoidon aloittaminen ajankohtaista. (Koko aihealue uusi, mutta täytyy alkaa perehtymään.) Pian lääkäriaika, jossa tarkoitus myös kirjoittaa lähete Tyks.iin. Toivon että jonot ei olis pitkät ja pääsisi nopeasti hoitojen aloitukseen.. Koska ikää mulla jo 35 joten kello tikittää. Toivotaan parasta :Heartred
 6. Tyty Peruskäyttäjä

  Yksityisen gynen lähetteestä 3kk päästä oli ensiaika polille. Sitten tulikin kesäsulku eli 2kk tauko, jonka jälkeen elokuusta päästiin hoidot alottaa.
 7. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Itse sain yksityiseltä pari viikkoa sitten lähetteen Tyksiin. Ensiaikaa saa kuulemma varautua odottamaan 2-3kk, mutta hoitojonoja ei pitäisi kuulemma olla. Odotan innolla siis, että vuoden vaihteen jälkeen päästäisiin toimintaan.

Jaa tämä sivu