Miten lapseltasi onnistuu häviäminen?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 13 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Jos pelaatte lautapeliä ja lapsi sattuu häviämään, miten hän reagoi? Onko hän hyvä vai huono häviäjä?

  Omamme (6-v) on yleensä ollut hyvä häviäjä (paitsi väsyneenä). Pelin jälkeen on vain jatkettu touhuja on tulos ollut mikä hyvänsä. Nyt tuntuu kuitenkin olevan jokin vaihe (toivon mukaan) ja häviäminen ja vastoinkäymiset pelissä aiheuttaa usein kiukkua ja itkua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Juuri viimeksi tänään sanoin tytölle, että minunkin ukkeli voisi välillä voittaa (figuurit miekkailivat). Huono häviäjä kävi sitten mököttää.
 3. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  4v on tosi huono häviäjä. Jos lautapelissä häviää, saattaa kaikki nappulat lentää tai vähintään ruvetaan kiukkuilemaan. Muistipelissäkin riittää kiukutteluun, että hän on voitolla ja äiti saa yhden parin. :rolleyes: Pikkuhiljaa ollaan opeteltu sietämään häviötä ja pari kertaa on jopa hyväksynyt, ettei aina voi voittaa. Kehitystä havaittavissa :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Meillä kuopuksella puuttuu kilpailuhenkisyys kokonaan ja pelien opettelu on hankalaa, kun voittaminen ei kiinnosta yhtään, ei siis ole motivaatiota toimia mahdollisimman hyvin. On silti pelailtu, muistipelissä joskus harmittaa, jos joku muu saa hänen suosikkiparinsa.

Jaa tämä sivu