Mitä teet kun vauva nukkuu päiväunia?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Magpie, 15 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Magpie Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Kuten otsikossa kysytään, mitä teet silloin, kun vauva (tai isompi lapsi) on päiväunilla? Monet varmaan säntäävät tekemään kotiaskareita, mutta millaisia "kotiharrastuksia" sinulla on?

  Minä aloitin juuri opettelemaan virkkausta. Yritän ensin päästä jyvälle amigurumien virkkaamisesta, mutta ehkä myöhemmin voisin virkata vauvalle jotain vaatetta, vilttiä tms. Tuo on siinä mielessä näppärä harrastus, että voi virkata kierroksen silloin ja toisen tällöin - ihan sen mukaan, miten aikaa on käytettävissä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Veikkaisin että tulen vapaahetkinäni käsitöitä harrastamaan tai sitten nukkua posotan itsekin (olen hyvä siinä :grin)
  Tai sitten kaappaan ukon kainalooni paijattavaksi, jos sattuu olemaan lähettyvillä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Yleensä nostan jalat ylös ja otan ajan itselleni, katson jotain dokkaria/leffaa,jne ja käsitöitä minäkin jos yhtään inspistä riittää. Päiväunia olen huono ottamaan ja harvemmin tulee mitään sen ihmeemmin kotona häärättyä.
 4. Enni Rakastunut foorumiin

  Istun sohvalla. Pienempänä kun nukkui useammat unet, yhtien aikana istuin sohvalla ja muina aikoina tein kotihommia. Nyt kun nukkuu sängyssä ja vain yhdet unet, pitää olla hiljaa eikä keittiöön ole asiaa. Ei jää kuin olohuone missä voin olla. Päiväunia en nuku, en ehdi tuossa ajassa edes nukahtaa vaikka yrittäisin.
 5. Pingu94 Peruskäyttäjä

  Jos en nuku itse päiväunia tai tee kotitöitä piirrän usein.
 6. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Jotain pieniä, nopeita kotitöitä saatan tehdä mutta enimmäkseen rötvään, katson jotain sarjaa nauhalta tms., sometan, syön herkkuja, nautin hetken hiljaisuudesta ja rauhasta :D
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Meillä ei ole enää vauvaa, mutta kun taapero nukkuu, teen töitä. Ei siis ole aikaa harrastaa siinä vaiheessa päivää. Treeneissä käyn sitten, kun mies on kotona.

Jaa tämä sivu