Mitä teet juhannuksena?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Kultakutri&2karhua, 13 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Kultakutri&2karhua Aloittelija

  Mitäs teette juhannuksena - sehän on jo reilun viikon päästä? Tää on meidän perheessä jokavuotinen dilemma, aina huvittais tehdä "jotain" muttei tahdota keksiä, mitä jotain. :D Mökki-ihmisiä ei olla, toisaalta ei viittis kotonakaan koko juhannusta nyhjöttää. Täytyy varmaan googletella, mitä vaihtoehtoja kotikaupunki tarjoaa...
 2. Towanda Rakastunut foorumiin

  Mies tulee töistä 19 maissa illalla, siihen asti ollaan pojan kanssa kahdestaan. Olisi kiva käydä katsomassa kokkoa, mutta se sytytetään vasta 21.30, joten ei onnistu taaperon kanssa. Kai me vain syödään vähän paremmin ja otetaan pari lasia viiniä.
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meillä vähän samaa ongelmaa. Olisi kiva viettää juhannusta jotenkin, mutta ei oikein tiedä mitä tekisi. Voisi tutkia järjestääkö kaupunki jotain toimintaa lapsiperheille. Kovin myöhään ei viitsi olla liikkeellä lapsen kanssa. Lapsena ja nuorena tuli vietettyä monet juhannukset mökillä, mutta ei taideta tänä juhannuksena lähteä. Heinäkuussa sitten on toivonmukaan hyvät mökkeilykelit.
 4. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Tulen juhannusaattona omalta Lontoon reissulta, eli vietän tiiviisti aikaa lasten kanssa. Kylällä on kokko, käydään se katsomassa kun on kivenheiton päässä kotoa.
 5. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Puhuimme alkukeväästä että varaisimme mökin juhannukseksi, mutta sitten tuli kaikkea muuta :grin Emme ole suunnitelleet mitään, joten fiilispohjalta mennään.
 6. Pingu94 Peruskäyttäjä

  Ajateltiin mennä piknikille jos on kiva ilma. :) Jos ei niin sitten syödään kotona jotain hyvää.
 7. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Jos olisi synnärillä tai pesisi vauvan kanssa kotona :Heartpink käydään ehkä katsomassa kokkoa kylällä jos sää sallii. Olisi kiva kutsua kavereita grillaamaan tai mennä jollekin, mutta pitää katsoa tilanteen mukaan, laskettu aika on nimittäin juhannuksen jälkeinen maanantai.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Me lähdetään juhannuspäivänä reissuun, joten mitään kovin ihmeellistä ei aattona tehdä. Toki jotain ihan perusarjesta poikkeavaa olisi kiva puuhata. Pitää katsoa, olisko täällä päin jotain tapahtumaa, jossa voisi käväistä. Kokot taitaa kaikki olla niin myöhään (jos niitä metsäpalovaroituksen takia edes poltetaan), että ei taida viitsiä lasten kanssa mennä. Varmaan nyt ainakin grillaillaan ja tehdään ehkä lettuja, saunotaan ym. Ja ajattelin kokeilla tehdä lapsille oikein kunnon kukkaseppeleet nyt, kun yhden työkeikan myötä opin, miten sellainen kannattaa tehdä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Mallura Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Me taidetaan olla ihan kotosalla vaan. Tai toki tuo mies saa yksin mennä jos jotain haluaa kehitellä. Oma jaksaminen on kortilla ja uni voittaa suht aikaisin niin järkeä lähteä minnekään nuokkumaan :grin
 10. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Meillä menee juhannus synnärillä :love7 vaikka täällä ei juhannusta varsinaisesti vietetäkkään.
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Tämä päivä meni kotona oleskellessa. Juhannustunnelmaa saatiin vähän grilliruualla, mitä syötiin omalla pihalla (kylmästä tuulesta huolimatta). Huomenna käydään veljen luona kylässä ja sunnuntaille on suunnitteilla piknik ystävän kanssa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Lilyofthevale Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Me oltiin anoppilassa maalla. Yhdistettiin reissuun myös vähän shoppailua, käytiin Vaalimaalla Zsar outlet kylässä. Siellä on Reiman liike, kaikki oli - 50% normaalihinnasta, niin lastenvaatteita tuli ostettua. Käytiin myös ravintolassa syömässä. Muuten uitiin ja hengailtiin siellä maalla.
 13. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Ja synnärillä oltiin koko juhannus :grin perjantai aamulla aikaisin mentiin ja eilen kotiuduttiin.

Jaa tämä sivu