Mitä teen jos jonkun käyttäjän viestit aiheuttaa pahaa mieltä?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Jos koet että jonkun tietyn käyttäjän viestit aiheuttavat pahaa mieltä, siitä kannattaa kertoa ylläpidolle. Sen voi tehdä joko yksityisviestillä tai jokaisen viestin yhteydessä olevan "Tee ilmoitus" nappulan avulla. Toisiin kohdistuvaan ikävään käytökseen pyritään aina puuttumaan.

Mutta on myös mahdollista piilottaa itseltään ärsyttäväksi kokemansa käyttäjän viestit, jos vaikka kokee että ylläpidon toimet ei ole riittäviä. Emme kuitenkaan voi esimerkiksi estää ketään käyttämästä sivustoa liian kevyin perustein. Näin piilottaminen käy:

Avaa omasta nimimerkistäsi sivun ylälaidasta valikko. Valitse valikosta kohta "Käyttäjät joiden viestit sivuutan".

Ignore.png


Kirjoita näkyviin tulevaan tekstikenttään ärsyttävän käyttäjän nimimerkki ja klikkaa "Tallenna muutokset".

Ignore2.png


Nyt et näe kyseisen käyttäjän viestejä. Huomaa että myös hänen aloittamat ketjut katoavat näkyvistä. Niillä sivuilla joilla on viestejä tai ketjuja kyseiseltä käyttäjältä on alhaalla "Show Ignored Content" -teksti, josta saa viestit väliaikaisesti näkyviin. Ne menevät taas piiloon, kun päivittää sivun.

Jos haluat kyseisen käyttäjän viestit jälleen näkyviin pysyvämmin mene taas "Käyttäjät joiden viestit sivuutan" sivulle ja klikkaa kyseisen käyttäjän kohdalta "Stop ignoring" nappia.

Ylläpidon jäsenten viestejä ei pysty tällä tavalla estämään sillä ne voivat sisältää tärkeää tietoa.
 
Top