Mitä pukea vauvalle vaunuihin?

Keskustelun 'Laskettu aika elokuu 2012' aloitti elling, 19 elo 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. elling Uusi käyttäjä

  Hei mammat :)

  Esikoisen syntymää odotan ja tässä pyörii vaikka mitä kysymyksiä mielessä. Tarkoituksena on päästä heti ulkoilemaan vauvan kanssa, mutta mietityttää mitä puen vastasyntyneen päälle vaunulenkille? Äitiyspakkauksessa tullut toppahaalari on kuitenkin vielä liian iso ja paksu..

 2. Korianteri Peruskäyttäjä

  Eipä se vauva siellä vielä liiku tai mitään, joten vaikka puku olis iso niin ei se kovasti haittaa :) Tosin se ap:n puku on kyllä julmetun iso vauvalle...

  Vaunuissa on itsessään tosi lämmintä ja suojaisaa, joten eipä sitä välttämättä vielä tarvii pukea kun sisävaatteet makuupussi ja esim. lapaset ja myssy. Sitten voi aina lisätä vaikka jotain peittoa, kun sen pikkuruisen vauvan pukeminen moneen vaatekerrokseen voi olla hankalaa Tietty riippuu ihan ilmoistakin.

  Ei kuitenkaan kannata ruveta ostelemaan mitään pukuja tai päällysvaatteita vauvakokosina, vaan suoraan jotain 68cm kun se kuitenkin kasvaa ihan HURJAA vauhtia!! Tää on mun mielipide, mutta jokainen tekee rahoillaan mitä tahtoo ;)
 3. elling Uusi käyttäjä

  Kiitos vastauksesta! :) Näin ajattelinkin, tuntuisi tyhmältä ostaa välikausipuku noin pienelle! Maalaisjärjen käyttö on sallittua.. :D
 4. Korianteri Peruskäyttäjä

  Jep jep :) Ja eiks siellä pakkauksessa tule sellanen ihan kätevä vanupukukin...

Jaa tämä sivu