Mitä lapsi toivoo joululahjaksi?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 4 joulu 2019 at 21:09.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kuten otsikossa kysytään, mitä lapsenne toivovat joululahjaksi? Toteutuuko toiveet?

  Meidän poika toivoo apina- ja kalalautapeliä, robottia, munaa jonka sisältä paljastuu jotain kun sen heittää lattialle, kuularataa sekä pluspluspaloja. Toivoa sopii että sukulaiset joille joulupukin kirje jaettiin antaa jotain noista sillä meillä tuli vastaan ihan muita lahjoja. :D Tai edes jotain sinne päin lahjoja saisi. Esimerkiksi lautapeli kuin lautapeli on varmasti mieluinen eikä aattona ehkä enää muista tarkempia toiveitaan.
 2. mde Vieras

  Meillä 5v toivoi tuoksu/haju tusseja sekä hello kitty rannekelloa. Ne hän saa,sillä pistin tilauksen eilen menemään :D Neiti on myös kova piirtämään ja askartelemaan joten saa myös askartelu paketin. Nuorempi ei osaa puhua, mutta hän saa lahjaksi vaatetta, mukeja ja muutaman lelun.
  Yhteiseksi tytöt saa mm. junaradan ja leikki kioskin.
  Turhaa lelua ja roinaa on pistetty kiertoon koko syksyn ja ajatus joululahjoissakin on, että ne tulevat tarpeeseen ja ovat sellaisia joilla leikitään pitkään (ja mielellään yhdessäkin).
  Esim. toive isosta läjästä tikkareita jää toteuttamatta :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Myötätuntoni hajutusseista. Kaikkea sitä keksitäänkin! Meille ei tule mitään haisevaa. Jos joku sellaisen antaa lahjaksi, vien heti ulos.

  Meillä kuopus toivoo työkalupakkia. Se on tulossa.
 4. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Nelivuotias kertoi toivovansa pipoa, joka osaa lentää. Ja joulumarkkinoilla nähdylle joulupukille kertoi toivovansa siipiä. :wideyed: Nämä toiveet eivät varmaankaan toteudu. :grin Sen sijaan paloauto- ja robottitoiveet ovat toteutettavissa.

  7- ja 10-vuotiaat toivovat mm. kirjoja, lahjakortteja, legoja, bluetooth-kuulokkeita, aamutakkia ym. Heidän listoiltaan löytyy useampikin toteutettava toive. Ainakin nuo kuulokkeet, aamutakin, legot ja kirjoja he tulevat saamaan - osan meiltä, osan sukulaisiltaan.

  Kuopus ei osaa toivoa vielä mitään, mutta ilahtuu kaikesta. :D
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tänään kertoi haluavansa ison, pyöränkokoisen paloauton. Kun telkkarissa näkyy lelumainoksia, haluaa niistä 90%. Tyttö 2v11kk.

Jaa tämä sivu