Mitä lapsi antaa isänpäivänä lahjaksi?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 24 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Mitä lapsi antaa isänpäivälahjaksi isälle tai muulle tärkeälle ihmiselle tänä vuonna? Täältä voivat muut saada myös vinkkejä:wink
 2. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Tilasin lapsen isälle kangasmaskeja isän kuvalla. Varmasti tekevät päiväkodissa lisäksi kortin. Isoisille pitää askarrella kortit kotona.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tyttö aikoo maalata taideteoksen isille, myös kortin teemme. Mokkapaloja leivomme ja mitäs muuta..
 4. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Esikoinen varmaan askartelee jotakin hoidossa. Lisäksi mietin, että voitaisiin yhdessä kotonakin askarrella, jos hoidossa tehdään vaikkapa joku koriste, voitaisiin tehdä kortti tai toisinpäin. Nuoremman isälle itse ajattelin tehdä aamupalaa jne, kun pienempi ei vielä osaa antaa mitään. Tein papalle taulun ifolorilla poikien kuvista, jonka sitten esikoinen saa antaa, varmaan askartelee papallekin kortin lisäksi. Uskon, että isäpuolikin saa vanhemmalta pojalta jotakin pientä, kysyi jo että saako hänellekin antaa silloin kortin.
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  (Jos olet mies lukemassa viestiä niin hus, et kuitenkaan halua tietää etukäteen.) Esikoinen askartelee eskarissa jotain ja antaa lisäksi teeman mukaisen lakritsipurkin. Purkin kyljessä siis on jotain isä-tekstiä. Itsekin jotain annan miehelle, mutta en tiedä vielä mitä. Jotain herkkua on myös suunnitelmissa, mutta katsotaan leivotaanko jotain vai ostetaanko kaupasta.

Jaa tämä sivu