Mitä kuuluu? :)

Nannari

Satasella mukana keskusteluissa
Syysmammat 2017
Moi kaikille! :) Tulin pitkästä aikaa käymään täällä. Mitä kaikille kuuluu? Miten kaikki on mennyt?
Meille tosiaan syntyi rv 27+2 1155g tyttö kesäkuussa. 5vk oltiin Oulussa ja 6vk Kokkolassa. Kotiin päästiin rv 38 elokuun lopulla. Kaikki on mennyt ihan uskomattoman hyvin ja tällä hetkellä keskosuus ei ole jättänyt merkkejä tyttöön. Infektioherkkä hän on ja ihmismassoja/julkisia paikkoja vältellään. Kehitys vastaa lasketun ajan mukaista. :) Kotiutumisen jälkeen ollaan pari kertaa oltu tarkkailussa osastolla, mutta muuten kaikki on hyvin.
Vauvatiimi on mamman mielen apuna ainakin ensi kesään saakka. Onhan tämä ollu henkisesti tosi raskas rasti..
Joka päivä on kuitenkin suurimpana tunteena mielessä kiitollisuus! Pelko ja ahdistus varmasti seuraa mukana lopun elämän, mutta pikkuhiljaa se ei enää ole vallitsevassa asemassa.
Ikää vauvalla on nyt 6kk ja painoa 4,7kg. Ihana seurata hänen kehitystään ja hymy saa edelleen monesti äidin silmät kostumaan :Heartred
Niin onnellinen olen tuosta pienestä rakkaasta! :Heartred
 

Jahtu

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Syysmammat 2017
Joulukuiset 2021
Kiva kuulla että kaikki on mennyt olosuhteisiin nähden hyvin! Suomessa keskoshoito on huippuluokkaa, mutta varmasti huoli on ollut tosi kova pienen puolesta.
Meille kuuluu hyvää. Tyttö syntyi pienehkönä RV 37+5 2670g, mutta on nyt ottanut käyriä kiinni ja 3 kk neuvolassa painoi jo 6 kg. Nukkuminen on pätkittäistä, mutta se lienee vauvoilla normaalia. Elämänmuutos oli vielä kokonaisvaltaisempi näin esikoisen kohdalla kuin mitä oli osannut odottaa, mutta kiitollisuus ihanasta tytöstä on kyllä päivittäin suurta myös mulla.
 
Top