Mitä kuuluu? :)

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2012' aloitti Ritzu, 31 touko 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ritzu Peruskäyttäjä

  Nyt on ne kriittiset 3kuukautta takana ja kohta voikin jo alkaa maistelemaan pottua. Kamalan nopsaa tää aika mennyt ja nyt jo haikailen uutta raskaus masua, vaikka järkevästi ajatellen en vielä toista halua. Mielentilat sekaisin.emoticon

  Imetyksellä mennään ainekin vielä täällä, mutta ainekin kerran päivässä isi antaa korviketta. Antaa itselle hieman vapauden tunnetta ku ei aina tarvitse olla se jolta vain ruokaa saa. Varsinkin ku aloitin kuntosalilla käynnin niin poika saa korviketta jos nälkä tulee silla aikaa ku olen poissa.

  Meillä mennyt ihan kivasti, mutta yöllisiä itku kohtauksia tulee väilillä. Viime yönäkin noin 15 minuutin itku kohtaus joka ei meinannut loppua millään. Oisko hampaita tulossa. Vai vaivaako pieni nuha joka jyllää meillä. Tää on jo toinen nuha minkä poika saanut. Mutta onneksi ei ole sen pahemmaksi muuttunut.

  Elämä pienen ihmeen kanssa alkaa sujua jo aika sutjakkaasti. Kotoa lähteminen vauvan kanssa esim: kauppaan ei olekkaan enään mikään ongelma vaan poika kulkee mukana kuin se olisi aina siinä ollut. emoticon
 2. Mrs.Smith Rakastunut foorumiin

  Meillä poika ei suostu enää syömään pullosta!! Se aiheuttaa pientä hankaluutta kun en sitten voi olla kovin kauaa erossa pojasta tai juomaan alkoholia.
  Alkuaikoina poika joi kiltisti pullosta, mutta ei enää... en tosin ole kokeillut juoko jos ei muuta anneta, koska se on tuntunut turhalta pienen kiusaamiselta.

  Mulla alkaa nyt pää olemaan hyvässä kunnossa :) otin aika kovan babybluesin tai babyherkistymisen ja se kesti pari kuukautta. Se ei kuitenkaan ollut masennusta, fiilistelin vaan ihan sikana kaikkee.
  Edelleen oon kyllä tosi herkkä kaikille perhemurhauutisille enkä pysty esim. lukee lehtijuttuja mis lapsille käy huonosti.

  Meillä ei olla sairastettu vielä kertaakaan ja ootan kauhulla millon pamahtaa. Yöt menee aika kivasti, parin tunnin pätkissä. Tein viime yönä suuren keksinnön kun poika alkoi taas harrastamaan tunnin unia: en antanutkaan maitoa vaan tutin ja se kelpasi!! Poika jatkoi unia!

  Meillä on siis potta käytössä ja poika tekee aamulla, iltapäivällä ja illalla kakat siihen. Pissoja en enää yritä saada kiinni, koska poju pissii n 15min välein :D liian rankkaa!

  Semmosta... :)
 3. Marina87 Peruskäyttäjä

  Kuinka vanha poika on? Enni kakkaa vaan joka toinen päivä ja 12-15 välillä yleensä.
 4. Mrs.Smith Rakastunut foorumiin

  Pauli on 3,5kk :)
 5. Emz Aloittelija

  Hyvää kuuluu! Tyttö syö ja nukkuu hyvin. Pelkällä rintamaidolla mennään vielä. Testattiin jokin aika sitten, että isä antoi pullosta maitoa, mutta ei uppoa niin hyvin, oli kovin itkuinen, joten ei olla enempää tarjottukaan. Eli empä ole hirveästi kauas kotoa poistunut :D Mutta ei haittaa, ehtiihän sitä.
  Tyttö nukkuu edelleen 4-6 h päiväunia jos on tällaisia vähän viileämpiä ilmoja. Parina päivänä kun on ollut hellettä ei ole nukkunut oikein hyvin. Terveenä ollaan onneksi täälläkin säilytty, vähän kauhistuttaa, että milloin joku tauti iskee...
  Yöt menee nykyisin pääosin yhdellä syötöllä, toisinaan 2 syötöllä ja välillä pitää käydä tuttia laittamassa suuhun. Asiaa on kovasti aamuisiin herätessä ja iltaisin nukkumaankäydessä. Osaa jo nauraa rätkättää ääneenkin. Ei vielä käänny masulleen, mutta muuten on kyllä tosi napakka :)
  Ja Ritzu, et ole ainut "pimahtanut", joka haaveilee jo vauvamasusta ;)
 6. Silveri Peruskäyttäjä

  Meillekin kuuluu hyvää. Tällä viikolla poju täyttää puoli vuotta. Imetyksen lopetin muutamaa päivää ennen kuin poika täytti 3kk. Yksinkertaisesti siksi, kun poika ei suostunut enää imemään rintaa vaan hörppi mielummin pullosta. Oma maito oli jo käynyt kovin vähiin enkä halunnut enää rääkätä itseäni enkä poikaa pakottamalla rinnalle.

  Kiinteä ruoka me aloitettiin vellillä jo 3kk iässä. Ekana aloitettiin riisivelli ja pari viikkoa myöhemmin peruna. Tähän päivään asti poika on ollut kasvissyöjä: aamuin illoin kaurapuuro, lounas ja päivällinen kasvissosetta ja välipalat hedelmäsosetta, mutta tänään me aloitettiin kana. 

  Poika kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Haluaisi jo kovasti ryömiä, mutta maha ottaa vielä kiinni. Istumaan hän oppi jo kuukausi sitten ja silloin neuvolassa annettiin myös lupa istua, kun poika itse väänsi itsensä sylissä makuuasennosta istumaan. Eka hammas ilmestyi viime viikolla.

  Nukkuminen sujuu ihan mallikkaasti. Yöllä on yksi syöttö klo 4-5 maissa (nukkumaan n klo 21 ja herätys n 7-8). Päivällä nukutaan vielä useammat päikkärit, kerrallaan yleensä vajaa tunti, mutta välillä etenkin mökillä saattaa mennä kaksikin tuntia putkeen.

  Äidillä on jo vauvakuume, mutta yritän takoa päähäni järkeä, että olen aika väsynyt yhden vauvan kanssa. Miten pärjäisinkään kahden kanssa? Mutta ikää on sen verran, ettei me voida kauaa odotellakaan, jos toista tahdotaan...Jaa tämä sivu