Mitä kuuluu 3-vuotiaille?

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2014' aloitti Satru, 15 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Satru Ihastunut foorumiin

  Kertokaapa kuulumisianne! Ois kiva kuulla kuinka elo sujuu?

  Täällä kohta 3v kova uhmailija. Välkky likka, mutta toi uhma on jotain karseeta. Kausina tulee ja menee. SIt kun on paha vaihe päällä kaikki on"ei". Mikään ei kelpaa ja sitten kuitenkin kelpais ja kun ei saa, alkaa huuto.

  Muuten kyllä on sitten iloinen ja aktiivinen lapsi. Kova kiipeilemään, puhumaan ja laulamaan. Keksii kirjoista omia tarinoita, selvästi vilkas mielikuvitus :)

  Pikkuveli on parasta maailmassa. :love7
 2. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Mullaki on ollu mielessä, että mitähän tälle porukalle kuuluu:) Jotenkin se kirjoittaminen silloin jäi, mutta aloitin toisessa ryhmässä uudelleen kun aloin odottaa kolmatta lasta. Meidän 3-vuotias on siis ylpeä isoveli :happy:

  Mitäs muut? Taaperot vielä kotona vai hoidossa?

  Me odotellaan tietoa kerhopaikasta. Oon vielä kotona, mutta varmasti ois pojasta jo kiva välillä päästä porukkaan leikkimään. Aika harvoin nähdään muita lapsia, harmi kyllä.
  Last edited: 15 marras 2017
 3. Satru Ihastunut foorumiin

  Me ollaan vielä kotona kun on tuo 7/16 syntynyt. Likka on ilmoitettu seurakunnan päiväkerhoon, mutta en tiedä vielä pääseekö ja jos pääsee niin mihin. Töihin ajattelin mennä ens vuoden puolella, varmaan sen jälkeen kun pienin täyttää 2v.
 4. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Täällä on kai kaikki salaisella puolella vain. Onpa harmi kun ei tullut liityttyä sinne silloin aikanaan :/ enää ei taida päästä sinne kun toiset jo pitkään olleet siellä.
 5. Jansku82 Peruskäyttäjä

  Ihanaa huomata että täällä on vieläkin nämä keskustelut Moni taitaakin tietää mitä meille kuuluu. Mutta Ellimarja on sellainen reipas, tomera ja taitava 3-vuotias.

Jaa tämä sivu