Mikä tavara oli viimeksi lapselta hukassa? Ja löytyikö se?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Sohwia, 25 elo 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Mikä tavara teidän lapselta oli viimeksi hukassa? Ja löytyikö se tavara lopulta? Ja jos löytyi niin mistä?

  Me etsimme tänään jonkin tovin esikoisen yhtä uninallea, sillä uninalle oli saatava yöunille viereen nukkumaan. Ja arvatkaa vain löytyikö se juuri silloin, kun olisit pitänyt? No eipä se löytynyt. Ja itkuksihan se unille meno sitten tytöllä meni ja ymmärtäähän sen. No lopulta tyttö nukahti ilman uninallea ja aloin koluta meidän taloa läpi ja hetken aikaa etsinkin. Vihdoin ja viimein nalle löytyi, se oli piiloutunut kenkäkaappiin saappaiden taakse. Meillä oli siis tänään lapsen serkku kylässä ja lapset leikkivät keskenään piilosta ja uninalle oli nähtävästi myös piilotettu. No nyt uninalle on löytynyt ja se on turvallisesti tytön vieressä nukkumassa. :happy:
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Lapsilta on harva se päivä jotain hukassa, usein "kadonnut" tavara on ihan nenän edessä, mutta meidän Sherlockit eivät vain löydä sitä. :grin Esim. tänään aamulla päiväkotiin lähdettäessä lapsi ei löytänyt kenkiään, joiden edessä käytännössä seisoi. :facepalm:

  Vähän enemmän hukassa oli lapsen reppu eilen illalla. Löytyi autosta, johon oli jäänyt Muumimaailma-reissun jälkeen.
  • Hauska Hauska x 1
 3. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Viimeks oli pieni paloauto hukassa, löytyi sohvan alta. Tietysti, sinne ne aina häviää. :grin
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Meillä on ollut jo tovin hukassa kauppaleikin ruuat ja nyt vielä pahaksi onneksi viimeiseksi hukkui kassalippaan avain.
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Löytyihän ne kauppatavarat ja avainkin. Avain oli samassa paikassa lelurahojen kanssa ja ruuat löytyi alakerran lelunurkasta, kun sitä vähän järjesteli. Nyt on taas palapelin paloja hukassa. Arvaan niiden olevan hyllyn alla.
 6. Mira83 Ei muuta elämää Toukokuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Palapelin palanen löytyy ja hukkuu tavaraa jatkuvalla syötöllä. Välillä on pitkiäkin aikoja (lue monta kuukautta) hukassa ja löytyy esim. suuremman siivouksen yhteydessä. Ihan uuden palapelin palasten hukkuminen harmittaa. Sohvan alla on meilläkin ihan vakio sieltä löytyy tavaraa aina!

  Nuorimmalta tutti. Edellisten tutteja löyty pitkiä aikoja sen jälkeen kun oli hukkunu mm. pinnasängyn ja meiän sängyn väliin kiilautuneena, auton turvaistuimen alta löytyy kun istuin vaihdetaan seuraavalle.
 7. riina83 Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Lapsen aurinlolasit oli hukassa. Oltiin isossa, meille uudessa, kauppakeskuksessa lounaalla. Muutama kauppa/vessa kierrettiin ja lähdettiin pois. Ulkona kysyin missä lapsen aurinkolasit. Ei tietoa. Ei muuta kuin takaisin etsimään ja koluamaan paikat joissa oltiin käyty. Kaksi siivoojaa pysäytin, kumpikaan ei ollut laseja nähnyt. Infosta kysyin, ei sielläkään. Iski kauhea ahdistus ja melkein tuli itku (josta sitten arvelinkin että mun on oltava raskaana kun koen tämän niin voimakkaasti). Päästiin kotiin, lapsen lasit oli rattaiden takataskussa. Kukas ne sinne oli jemmannut...äiti itse tietenkin
  • Hauska Hauska x 1
 8. Nuubel Tuttu foorumilla Elomammat 2017

  Värikynä taisi olla viimeksi hukassa meidän 2-vuotiaalta. Sitä sitten koko perhe kurkittiin sohvan ja sohvapöydän alta. Löytyihän se. Tyttö on itsekin aika bongari. Hyvin on etsimässä milloin mitäkin. Pari päivää sitten värikynistä jäi yksi kadoksiin, mutta seuraavalla kerralla kyniä olikin taas oikea määrä. Kait meidän pirpana oli sen jostain löytänyt ja vienyt penaliinsa. Usein harmitellaan, miksi ei heti kysytty häneltä, missä kadoksissa ollut tavara on.

  Ärsyttävin oli muuton yhteydessä kadonnut nokkamuki. Ainoa muki josta maitoa menee. Oli viimeisiä tavaroita joita siirrettiin, muttei iltamaidon aikaan löytynytkään. No seuraavana päivänä uuden nokkamukin hommaamisen jäljeen, maitoa mentiin juomaan tytön huoneen lattialla olleeseen vanhaan unipesään. Se oli uudessa kodissa muuton aikana toiminut tytön turvapaikkana. Omana pesänä. No sieltähän se nokkamukikin löytyi. Siinä vaiheessa mummo muistikin antaneensa mukin tytölle ja pytänyt pitämään hyvää huolta :hilarious:

  Tutti oli aikanaan yksi vakio etsinnän kohde. Taisi tyttö sitä huvikseen piilotella kun oli niin kiva etsiä. Viheliäin paikka oli hellan alla. Se alaluukku oli mieleinen piilopaikka mutta kerran olikin mennyt ihan koko hellan alle. Ja yksi tutti löytyi vasta nyt muuton aikaan. Vuoden oli hukassa. Tosin oltiin se jo unohdettukin. Digiboksin takaa johtojen alta löytyi. Ei ollut edes pölyjä pyyhkiessä löytynyt..
 9. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Lapsi on vielä mahassa, mutta tähän ketjuun sopisi myös "mikä mieheltäsi oli viimeksi hukassa" :hilarious:. Ei löydy aina vaikka olis nenän edessä.
  • Hauska Hauska x 1
 10. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Lisäkysymyksenä, onko hukassa olleita tavaroita löytynyt erikoisista paikoista? Tuli mieleen, kun mies on laittamassa pyykkejä kuivumaan ja toi tähän pari siinä löytynyttä hamahelmeä. :D Nää näköjään leviää joka paikkaan.
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Kynän korkki. Löysin onneksi sen heti kun autoin etsinnöissä.
 12. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Pari muumitalon muumia. Olivat ilmeisesti menneet yksinäisille vuorille eikä poika enää myöhemmin muistanut minne oli laittanut. Mies löysi lopulta kirjahyllystä. Ehdittiin siinä vitsailla siitä ettei ole kaikki muumit laaksossa. :grin
  • Hauska Hauska x 3
 13. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Pojan pyörän avain. Ei löytynyt, onneksi oli lukitsematta, niin päästiin lenkille.
  Poika sanoo että isi laittoi jonnekin ja isin mielestä pojan omilla jäljillä..
 14. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Yksi Trolls-palapelin pala on hukassa, ei ole ainakaan vielä löytynyt.
 15. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Äitiyspakkauksen rättilelukoira, ei ole löytynyt mistään :wideyed:
 16. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Voirasia, joka oli suunnilleen nenän edessä. Onko muiden lapsilla "hukassa" tavarat, jotka on ihan edessä?
 17. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Lelukassan avain. On ollut jonkinaikaa hukassa eikä löytynyt edes kun lelunurkka siivottiin ja järjesteltiin.

Jaa tämä sivu