Mielialojen vaihtelut

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti inkahoo, 12 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. yökukkuja Jostain jotain jo tietävä

  Kiitti! On mulla kyllä onneksi isot tukijoukot,perhe, ystävät ja ammattiauttajat neuvolan kautta ym. Päätin etten enää odota kyllä yhtään mitä on pakko. Katselen asunnon ja muutan pois. Mies saa jäädä tähän meidän taloon siksiaikaa asumaan kunnes tämän saa myytyä.
 2. yökukkuja Jostain jotain jo tietävä

  Moikka pitkästä aikaa! Ajattelin tulla kertomaan kuulumisia! Mies kävi Minnesotahoidon ja raitistui! Muutin sitten poikien kanssa meidän yhteiseen kotiin takaisin. Kolme kuukautta ehdin asua erillään miehestä. Onneksi se lopulta tajusi hakeutua hoitoon! Nyt kuuluu siis hyvää. On tuo alkoholismi kyllä niin kamala sairaus. Nollatoleranssi on ainoa vaihtoehto miehellä ja se vihdoin sen ymmärtää. Yhdessä käymme jatkohoitoryhmässä kerran viikossa vuoden ajan. Tuntuu että meillä alkoi aivan täysin uusi elämä. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 14
 3. Newbie2 Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Tosi ihana kuullu, että teillä ollaan paranemaan päin :Heartred

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
 4. fashionhunny Puuhakas puhuja Huhtikuunmammat 2015

  Aivan upeaa kuulla! Jos kaikki jatkuu hyvin, niin lapset eivät muista tuosta mitään ja saatte ihania lapsuusmuistoja :Heartred
 5. vaa_veli Piirimestaruustason postaaja Elomammat 2016 Huhtikuunmammat 2015

  Yökukkuja mahtavaa!! Onneksi mies valitsi sen paremman tien, vaikka siihen valintaan vaaditaankin rohkeutta ja itsekuria. Tosi hienoa myös lasten kannalta. Nyt vaan tsemppaa ja osoita arvostusta miestä kohtaan, että pysyy nyt tällä tiellä. Kaikki ei todellakaan pysty samaan!
 6. rondine Kommentoinnin ninja Huhtikuunmammat 2015

  Yökukkuja: Voi kuinka ihana kuulla! Kiva että tulit kertomaan. Oli niin surullista luettavaa silloin kun tilanne eskaloitui ja jouduit lähtemään. Hyvä että mies lopulta haki apua!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. yökukkuja Jostain jotain jo tietävä

  Niinpä! Kiitos teille tsempeistänne, ja vertaistuesta ym! Tällä tiellä nyt jatketaan :Heartred :goodnight