Maitohampaat ja hammaskeijut

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 29 maalis 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Missä iässä lähti ensimmäiset maitohampaat? Kävikö hammaskeiju? Tai jos ei ole vielä ajankohtaista, aiotteko kertoa hammaskeijusta kun aika koittaa?

  Olen kertonut hammaskeijusta, kun lastenohjelmassa sellainen oli. Lapsi osaa odottaa, että kun hammas irtoaa, se laitetaan tyynyn alle ja aamulla hammaskeiju on vaihtanut sen rahaan.:)
 2. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Esikoinen on 6-v eikä ole vielä lähtenyt. Hammaskeiju asiaa pitää miettiä, kun alkaa olla jo vähän iso. Tontuista ja pääsiäispupuista ei tunnu osaavan päättää, uskoako vai ei. Ei ehkä kannata sotkea uusilla satuolennoilla?
 3. jannn Addikti

  Miehen työkaverin lapsi oli juuri herännyt itkien ja huutaen, koska illalla oli hammas irronnut, laittoi tyynyn alle, mutta hammas oli aamulla edelleen tyynyn alla eikä ollut muuttunut rahaksi. Vanhemmat eivät siis tienneet että hammas irtosi juuri ennen nukkumaanmenoa :hilarious:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  4- ja 5v lähti vanhimmilla ekat. Ja ikäeroa 1v 7kk ja melkein yhtä aikaa irtosi :D ei oo meillä hammaskeijua eikä pääsiäispupua, äiti hoitaa :) esikoinen ei usko joulupukkiin, mutta tonttuihin uskoo :D

Jaa tämä sivu