Siinäpä se olennainen kysymys jo otsikossa tulikin, eli miten teidän taaperolle maistuu kypsentämättömät kasvikset? Esim. porkkana- ja lantturaaste, kurkku, tomaatti, paprika ja salaatinlehdet? Oletteko systemaattisesti tarjonneet kypsentämättömiä kasviksia tavallaan salaattina joka aterian yhteydessä?
Jossakin lasten ruokaoppaassa muistaakseni mainittiin tuosta, että olisi hyvä tarjota näitä jo pienestä saakka niin lapsi tottuisi ja söisi vähän isompanakin hyvin salaatteja. Meillä nimittäin kurkku aiheuttaa tytölle ihan yökkäilyä, vaikka yleensä syö melkein mitä vaan! Taitaa olla sen ainoa inhokki. Salaatinlehdet ei kyllä mene myöskään, niillä lähinnä leikitään. Ei tyttö taida oikein edes ymmärtää, että sitä pitäis oikeasti syödä... Porkkanaa olen raastanut hienoksi raasteeksi ja yrittänyt tarjota lämpimän ruuan ohessa, mutta tyttö sylkee senkin pois. Tomaatti ja kirsikkatomaatit on herkkua, myös paprika maistuu joten kuten. Kai sitä pitää vaan alkaa säännöllisesti noita raasteitakin tarjoomaan että tyttö tottuu makuun.
Jossakin lasten ruokaoppaassa muistaakseni mainittiin tuosta, että olisi hyvä tarjota näitä jo pienestä saakka niin lapsi tottuisi ja söisi vähän isompanakin hyvin salaatteja. Meillä nimittäin kurkku aiheuttaa tytölle ihan yökkäilyä, vaikka yleensä syö melkein mitä vaan! Taitaa olla sen ainoa inhokki. Salaatinlehdet ei kyllä mene myöskään, niillä lähinnä leikitään. Ei tyttö taida oikein edes ymmärtää, että sitä pitäis oikeasti syödä... Porkkanaa olen raastanut hienoksi raasteeksi ja yrittänyt tarjota lämpimän ruuan ohessa, mutta tyttö sylkee senkin pois. Tomaatti ja kirsikkatomaatit on herkkua, myös paprika maistuu joten kuten. Kai sitä pitää vaan alkaa säännöllisesti noita raasteitakin tarjoomaan että tyttö tottuu makuun.