Mahanympärysmitta!

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2012' aloitti JeRoSe, 24 huhti 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Outi24 Aloittelija

  Täällä mittasin äsken ja nyt siis rv 38+6. Mitta oli 108cm. :)
 2. Asteria Ihastunut foorumiin

  Juuri mittasin rv 36+2 ja 100 cm tasan! Sf-mitta taasen eilen neuvolassa 28 cm ja alakäyrän alla. Hassusti taitaa olla kaksinkerroin sivuttain tuolla kun pää jo kuitenkin on lääkärin mukaan lähtökuopissa. Esikoisen kanssa ympärys oli enimmillään 107 cm ja palautui puolessa vuodessa pelkällä imetyksellä 70 cm:iin.
 3. Cassava Aloittelija

  Ihanan erikokoisia masuja kaikilla! Itsellä 107 cm (36+4, pari päivää sitten mitattu). Yllättävän suuri tuo mitta, kun SF mitta on 30, mutta tulokas onkin jotenkin poikkipäin tällä hetkellä.

  Kuulen koko ajan kommentteja, että masu näyttää pieneltä viikkoihin verrattuna, mutta kyllä tuo ympärys taitaa ihan reilua keskikokoa olla.
 4. annastiina79 Uusi käyttäjä

  mulla nyt viikot 35+5 ja ympärysmitta on 103 =) lähtömitta oli noin 68
 5. vauveli Tuttu foorumilla

  Tulipahan vielä mittailtua, ni oli hieman taas kasvanu :DD 126cm. Kuukaudessa tullu 5cm lisää. Ei ihme et on nyt ihan viimesen viikon aikana nii pahasti revenny. Ei taho nahka enää antaa periks vaik kui rasvais :DD
 6. Suvituuli77 Aloittelija

  Mullekin on tullu mahaan lisää mittaa: 112 cm ja oli tuo Sf-mittakin kasvanut 35 cm viime käynnillä kun viikkoja oli 39+6. Nyt tuntuu, että aina kun istuu maha on jalkojen päällä, niin alhaalle se on tipahtanut, mutta yhä edelleen täällä odotellaan. No huomenna taas neuvolaan...
 7. Asteria Ihastunut foorumiin

  102cm oli viikonloppuna ja sf 31cm. Nähtäväksi jää ehtiikö kasvaa enää lisää. Ekassa raskaudessa arpia ei tullut, mutta nyt repesi leveästi navan alta ja päältä ja vasemmalla alavatsassakin on pari viirua. Sisko on kuulemma hankkinut mulle etanaseerumia että pääsen kokeilemaan auttaako tuo.

Jaa tämä sivu