Maaliskuun mölinät

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Gemini82, 27 maalis 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Gemini82 Peruskäyttäjä

  Kun ei uutta kuulu :wink

  Tänään oli kela-neuvola ja ensimmäinen ilmeisesti nyt mun vakkari tätin kanssa tapaaminen. Hänestä tulikin heti mun idoli :Heartred Juuri syöpähoidot lopettanut :eek:
  Neuvola meni hyvin, mitä nyt papunen hermostu heti alkuunsa kun sykkeitä vahdattiin :D
  En käsitä aina lääkäreitä. Nyt tosiaan oli kysynyt terkka vielä niistä mun kilpirauhasarvoista niin ei huolissaan, mutta sentään terkka sai laittaa konsultaation äippäpolille. Toivottavasti siellä osaavat katsoa kokonaisuutta paremmin tai sitten pitää lähteä jostain muualta hakemaan apua tähän oloon. Olisi jo oikeasti kiva NAUTTIA tästä raskaudesta :confused:
 2. Pilvilinna Addikti

  Mulla oli kans normaalia isompi tsh, mutta kuulemma normaalia tässä vaiheessa raskautta, että nousee. 1,6 normaalisti ja nyt oli jotai 2
 3. Gemini82 Peruskäyttäjä

  Mulla oli tsh 2.88, mutta koska kävin uusintakokeessa toiseen aikaan ja enempi hereillä, oli tulos siedettävämpi lääkärin mielestä.
 4. Talvenlapsi Ihastunut foorumiin Heinämammat 2017

  Onko kenelläkään ollut supistuksia? Mulla alkoi n. Viikko sitten ja tulee päivittäin, jehkä joka toinen on myös kipeä... Nyt viikkoja 25+6
 5. mehupuristin Peruskäyttäjä

  mulla on tullu tasan yksi semmoinen kivuton! olikohan viikkoja silloin 19+6, ei oo sen jälkeen tullut :)
 6. Pilvilinna Addikti

  Ei kai oo ollu. Eipä niitä kaikki edes kuulemma tunnista, kun täti otti puheeks neuvolassa. Ja kun sanoin, että synnytyksessä ne oli jotenki epämääräsiä. Mie oon kai yks niistä, että ne ei oo selkeitä. :)
 7. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Mulla ollut harkkasuppareita jo ennen 12 viikkoa. Tuli vahvempia supistuksia, kun pääsin pahoinvoinniltani vihdoin liikkeelle pari viikkoa sitten, tuntuivat selässäkin silloin. Nyt tilanne vähän rauhoittunut. Yritän siis väkisin jatkaa liikkumista. Viimeksi jouduin sairaslomalle joskus 27-28 vkon hujakoilla ennenaikaisten supistusten takia. Nyt viikkoja vasta 22+4.
 8. SusuPala Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Välillä varsinkin töissä tuntuu, kuin joku kiristäis vyötä navan alta ja ainakin näin noviisina uskon niiden olevan harkkasuppareita. o_O Tuntemuksia syömisen jälkeen, reippaan kävelyn aikana/jälkeen, nostelun jälkeen jne.. Kipuja ei näihin liity, joten en jaksa asiasta huolestua, mutta laittaa hidastamaan tahtia ja pyytämään apua raskaissa nosteluissa, joten hyvä vaan että kroppa muistuttaa olevansa paksuna!:joyful: Jos liittyy kipua, ilmeisesti kannattaa olla neuvolaan yhteydessä? Ettei kävisi hassusti :bored:
 9. Esper Tuttu foorumilla

  Täällä kanssa harkkareita vissiin.. Lenkillä alkuun tuntuu hassulta tossa navan alla - häpyluun yllä, kuin jokin kiristäisi ja masu selkeesti kova silloin. Kivuttomia ja menee nopeasti ohi :) .
 10. pilvikirsikka Ei muuta elämää Helmikuiset 2022 Joulukuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2015

  Mullakin kivuttomia harkkareita ollut jo monta viikkoa. Välillä kyllä supistaa kipeästikin, kun vauva kääntyy jotenkin pahasti :S
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Barbababa Peruskäyttäjä

  Mä en edelleenkään tunnista harkkasupistuksia tai sitten niitä ei vaan oo. Esikoisesta tuli loppupuolella lenkillä semmosia kiristäviä tuntemuksia ylavattaan, mutta nekin oli tosi paikallisia enkä tunnistanu kuvausten perusteella suppareiks. :p

Jaa tämä sivu