Maaliskuisilla on nyt oma salainen ryhmä! :) Lue täältä kuinka pääset mukaan.

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 4 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Heippa!

  Maaliskuun 2020 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

  HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin!:pompus:

  Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

  - Sinulla on nimimerkki.
  - Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi vähintään 20 viestiä.
  Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
  - Olet ollut Vaufoorumin jäsen neljä viikkoa.
  - Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
  HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.
  - Jos täytät kriteerit ennen listan sulkeutumista voit päästä ryhmään puoli vuotta lasketun ajan jälkeen. Sen jälkeen ryhmä sulkeutuu eikä sinne oteta uusia jäseniä.

  Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
  Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

  HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla!

  Kun sinut on lisätty ryhmään:


  - Saat minulta ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
  - Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
  - Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
  - Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
  - Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
  - Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
  - Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla! Tarkastelen aina kahta viimeistä kokonaista kalenterikuukautta, mutta minulle voi ilmoittaa myös käyttäjiä, jotka eivät ole täyttäneet viime kuussa aktiivisuusvaatimusta. Tällöin muistutan kyseistä käyttäjää asiasta.
  - Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa 10 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
  Näistä kymmenestä viestistä pitää kirjoittaa vähintään 5 omaan lasketun ajan ryhmääsi. Loput 5 voit kirjoittaa foorumille minne haluat. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö minulle. Ryhmään voi päästä takaisin senkin jälkeen, kun ryhmä on sulkeutunut uusilta jäseniltä.

  Onnellista odotusta kaikille! :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Kyfi6536830 Uusi käyttäjä

  Hei. Onko uutena käyttäjänä mahdollista päästä tähän salaiseen ryhmään? Olen raskausviikolla 20+0. Laskettu aika on siis 31.3. Tulen nyt vasta tänne ryhmään kun hoksasin, että täältä voi saada vertaistukea. Minulla on kaksi lasta ennestään. 5 vuotias tyttö ja 3,5 vuotias poika.
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Hei! Salaiseen ryhmään pääsee kun rekisteröitymisestä on se neljä viikkoa ja olet tänne maaliskuisiin kirjoittanut 20 viestiä. Lisäksi tarvitaan nimimerkki ja sinun tulee listautua lasketun ajan ketjuun:)

  Terveisin Bella Swan, moderaattori
 4. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Mä en vissii enään tähän ryhmään mahtunu mukaan?
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Vielä ryhmään mahtuu, kunhan ehdot täyttyvät :wink
 6. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Enkö sit oo osanu vaan laittaa oikein sitä kun seurasin noita yllä olevia ohjeita :)
 7. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Vargynja lisää ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin yleensä iltaisin, kun saa yksityisviestisi ja tarkistaa että täytät ehdot :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Mukaan mahtuu lasketun ajan kuukaudesta puoli vuotta eteenpäin. :) Lisäilen tosiaan näin tiistaisin ja perjantaisin iltaisin. Nyt on sinutkin lisätty ryhmään. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Paljon kiitoksia mukaan pääsystä :happy:
 10. May2013 Aloittelija

  Olispa kiva päästä ryhmään mukaan. Tuntuu että pitää väkisin kirjoitella hiljaisiin ketjuihin jotain.
  Asun uudella paikkakunnalla ja kun odotan nyt toista lastani, ei ole mitään kontaktia muihin odottajiin (esim.perhevalmennusta tms.).
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Pitääkin sitten viritellä keskustelua tännekin:) Tuolla leikkinurkassa saa myös viestejä hyvin kasaan :wink https://forum.vau.fi/forums/maaliskuisten-leikkinurkka.1221/

Jaa tämä sivu