Maaliskuisilla 2014 on nyt oma salainen ryhmä! Lue täältä, kuinka pääset ryhmään mukaan!

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2014' aloitti Miramaria, 12 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Addikti

  Hei maaliskuisten vauvojen äidit!

  Maaliskuisilla 2014 on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Ryhmässä voi siis keskustella yksityisesti ilman pelkoa, että viestejäsi lainattaisiin juttuihin. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja! :)

  Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

  - Sinulla on nimimerkki.
  - Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi yli 30 viestiä. (Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.)
  - Olet ollut Vau foorumin jäsen yli kuukauden.
  - Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan.
  - Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 postausta kuussa. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.

  Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa minulle, jos jollakin käyttäjällä ei pitäisi olla pääsyä ryhmään.

  Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, lähetä minulle yksityisviesti! :)

  Kun sinut on lisätty ryhmään, profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri). Huomioithan, että tässä voi kestää jonkin aikaa, sillä en välttämättä aivan joka päivä ole foorumilla. Pyrin kuitenkin lisäämään käyttäjät ryhmään mahdollisimman pian pyynnön jälkeen!
  Last edited: 20 helmi 2015
 2. Kittis Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Apua, miten lähetän yksityisviestiä? "Aloita keskustelu"? Noh, ryhmään liittyminen kiinnostaa siis joka tapauksessa. Pitää vaan skarpata, että tulis 10 viestiä kuussa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Miramaria Addikti

  Juuri niin: voit lähettää yksityisviestin joko painamalla toisen käyttäjän nimimerkkiä ja klikkaamalla "Aloita keskustelu" tai menemällä postilaatikkoosi (oikealla ylhäällä) ja klikkaamalla "Aloita uusi keskustelu". :)
 4. +Mymmeli+ Tuttu foorumilla Maaliskuunmammat 2014

  Lähetin pyynnön (toivottavasti :D )

  Elämä tällä hetkellä on aika hektistä ja aina ei aikaa "riitä" vastaamiseen vaikka jutut lukemassa käynkin. Toivottavasti saan 10 postausta kuussa täyteen! :)
 5. Kittis Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Laitan Miramarialle tällaisen kysymyksen ja toivon vastausta tänne foorumille kaikkien nähtäväksi:

  Maaliskuisia tuntuu kovasti mietityttävän tuo viestimääräkriteeri. Kuinka ehdotonta sen kanssa on?

  Tällä hetkellä kun uusi ryhmä on vasta alkanut, sinne voi olla vaikea keksiä 10 viestin verran kirjoitettavaa heti ekana kuukautena. Voiko mukaan laskea myös viestit muualle kuin salaiseen ryhmään?

  Kukaan meistä ei varmaan halua menettää keskustelukumppaneita sen takia, etteivät kiireiset mammat ehdi ihan niin paljon kirjoittelemaan. Kuitenkin salainen ryhmä tuntuu muuten hyvältä idealta, voi ehkä kannustaa kertomaan vähän enemmän itsestään ja perheestään :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Miramaria Addikti

  Hei Kittis!

  Muistelen jo vastanneeni tähän kysymykseen, mutta jostain kumman syystä vastaukseni ei täällä näykään. Kummallista! o_O

  Tässä siis vastaus uudemman kerran:

  Salaiset huoneet ovat kuitenkin tarkoitettu ja luotu nimen omaan aktiivisimmille käyttäjille. Säännöt on luotu sen takaamiseksi, että aktiivisimmat käyttäjät saavat myös keskustella salaisuuksistaan rauhassa salaisissa huoneissa. Harva haluaa, että heidän salaisia keskusteluja pääsevät lukemaan taustalla seurailijat, jotka eivät juurikaan kirjoita, ja jotka näin ollen jäävät vieraiksi muille keskustelijoille. Jos ryhmissä ei olisi minkään näköisiä sääntöjä, pääsisi kuka tahansa lukemaan salaisia ketjuja, ja mitä järkeä salaisissa huoneissa silloin ylipäätään olisi?

  Kymmenen viestin rajaa on arvosteltu muissakin ryhmissä (monesti jopa liian lepsuksi), mutta minun mielestäni kymmenen viestiä on melko vähän. Muilla osin foorumilla saa kirjoittaa niin vähän tai paljon kuin tuntuu - ja eiköhän täältäkin löydy vertaistukea. :)
 7. Winksu Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Näkeekö jostain kuinka monta viestiä on kirjoittanut tuonne salaiselle puolelle? Tässä kun ei meinaa pysyä viikonpäivissäkään mukana, niin olis kiva nähdä tuleeko tarvittavat 10 täyteen :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Miramaria Addikti

  Moikka Winksu!

  Omalata profiilisivulta voi tarkastella viestejä kohdasta "Viestit foorumilla". :) Salaisiin ryhmiin kirjoitettuja viestejä ei valitettavasti näy erikseen missään, joten ne täytyy bongailla muiden viestien joukosta.

Jaa tämä sivu