Lokakuun lorut

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti winks, 1 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Meidän muksu tykkää syysmyrskyistä :) Oltiin koki perhe ulkona syysmyräkässä jossa tuuli ulisi, sade ropisi ja lehtiä lenteli. Vauva hihkasi, nauroi ja tuijotti ihmetellen ulkoilmaa. Ja sitten kun kastuttiin (äitiyspakkauksen vanupuku kesti ihan hyvän aikaa sadetta) tuli itku ja kiire kotiin.
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Hauska Hauska x 1
 2. Heidi85 Oman äänensä löytänyt

  Meillä on karhukävely vaihe ja noustaan konttausasentoon. Kummasti on kunto kohentunut viikossa ja nyt jo hymyilyttää asennot eikä ole pelkkää huutoa.
  Suosikki hommaa on kuitenkin katella ikkunasta ulos nojaten/maaten sohvatyynyihin. Sinällään hauskaa, kun kyseisestä ikkunasta näkyy vain puita ja nurmikkoa
  • Tykkään Tykkään x 7
 3. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Käytiin kuuden kuukauden neuvolassa, joka toteutettiin ryhmäneuvolana. Oli hauska nähdä muita noin saman ikäisiä vauvoja - ja kuinka kaikki olivat hyvin uteliaita muita vauvoja kohtaan. Osa konttasi, toiset istuivat ja jotkut möllöttivät painollaan - mutta kaikki olivat innostuneita :)

  Me saatiin pino esitteitä, esimerkkejä ja mikä oli minun mielestä todella kiva, leppäkerttuaskartelupaketti, joka sisälsi "leikki ja puuha"-vinkkejä 6kk, 12kk ja 1,5 vuotiaalle. (ja niitä ohjeita yms pystyi leikkaamaan leppäkertuiksi)
  • Tykkään Tykkään x 5