Lokakuun lallatukset

SuperTaateli

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Heinäkuunmammat 2015
Toukomammat 2017
Huhtikuiset 2023
Toukokuiset 2023
On lokakuu ja syssy on täysillä käynnissä! Onneks on vielä harvinaisen lämmin :)
 
Mähän muuten vanhenen tässä kuussa! :nailbiting::stop:
 
Eilen ja tänään oli täällä ihan hyytävä tuuli! Piti olla lämmin kerros vaatetta ulkovaatteiden alla. Hyrrr.. lehdetki vaan putoilee!
 
Alicee joo täs parissa päivässä on kyl satanu vettä ja lehtiä, niin urakalla putoilee lehdet täälläki..
 
Pitää varmaan kohta alkaa taas lämmittää taloa, kun alkaa yöllä jo pakastaa. Sähkölasku pomppaa sitten taas.., ku jaksais etsiä uunin eteen jonkun esteen poikaa ajatellen, niin vois vielä venyttää sähkölämmön käyttöönottoa eteenpäin.. hrrr!
 
No, meillä on jo täytynyt pitää lämpöjä päällä jonkun aikaa.. :rolleyes: Laattalattia kun on ihan jäinen muuten.
 
Olipas tänään ihana herätys, kun poju oli kakkantanut ja ottanut sen vaipan pois, levittänyt kakkaa ympäri pinnasänkyä ja itseänsä. En tiedä oliko jopa syönyt sitä kun oli naamakin ihan ruskeana :facepalm:
Suorinta tietä sai viedä pojan suihkuun ja sit alkaa siivoamaan sänkyä. Onneks ukko oli kotona niin sai rauhas siivota sänkyä ja pyykätä :rolleyes:
 
Marsupilami voi ei! :D
 
Tänä aamuna olis varmaan käynyt samoin, mutta laitoin onneks pojalle lyhythihaisen bodyn yöksi. Tarttee vissiin laittaa nyt sitten joka yöksi yökkärit tai bodyn kun kakka tulee niin aikaisin :grin onneks on kesähelteet ohi ja sisätilakin viileempi nyt niin ihan hyvä pitää yökkäreitä :rolleyes:
 
Meillä eilen tyttö kiskaisi vaipan auki ja pissasi lattialle. Oli kuulemma kivaa leikkiä pissalammikossa. Onneks mä olin töissä, siivous jäi isin huoleksi... :P
 
Joo se liike on salamannopea! "pissi tuli..... Paljonhan tää leviää ku käsillä sotkee?"
 
Ei oo meitä heinäkuisia paljo lallattanu lokakuussa :D onkohan jotain syysmasennusta vähän ilmassa ku ei kerkii mitään muuta tekemään ku pakolliset eli työt, lapsen hoito ja nukkuminen :D
 
Tuntuu kyllä että aika on ihan tosissaan vähissä. Vai onko se nuo aikasin pimenevät illat ku ei saa tehtyä iltaisin mitään? Muksuki jaksaa välillä itekseen touhuta niin ei siitäkää voi olla kyse että roikkuis ihan joka hetki jalassa. Välillä toki sitäkin tekee..
 
Wuhuu, mie niin rakastan lunta ja sitähän tuli eilen reippaasti :D neitiki oli into pinkeenä
 
3a615b5a0c2d5854548f4eb6d943d699
aamulla sanoi lunta ja sitä oli vielä iltapäivälläki maassa!
 
Täällä sataa vettä, mutta virittelen silti tunnelmavaloja, joita jotkut jouluvaloiksi kutsuu. No myönnettäköön että adventtitähti on jouluvalo. :-D
 
Täällä alkaa olla likimain 10 senttiä jo maassa, ja koko ajan sataa lisää! Jeeeeeeee!
 
Takaisin
Top