Lokakuu

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuu 2012' aloitti MPOP, 2 loka 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MPOP Rakastunut foorumiin

  Heippa! Niin se vaan lokakuu on saapunut ja kohta puhkeaa vihdoin tytsylle se kauan odotettu eka hammas! Kyllä sitä on jo odoteltukin! Monen monta kuukautta :D

  Mites muuten teillä on mennyt lokakuun alkupävät? Meillä edelleen kontataan kovasti ja noustaan tukea vasten ihan koko ajan. Askeleitakin välillä ottaa tukea vasten jos on esim. kaukosäädin sohvan toisella reunalla, se pitää aina käydä hakemassa. :) Aika haparaa on vielä. Mie jo näin viime yönä unta että tyllerö oppi kävelemään. :D

  Mulla alkaa 7.10. kotoa käsin työt (freelancerina). Mitenköhän muistan ees alottaa ne kun on nyt jotenki ollu niin luontevaa tää kotona olo tytön kanssa. Noo, eiköhän se sit muistu mieleen ku miun äiti pamahtaa ovesta sisään, ku se tulee tänne kattomaan tytsyä että saan töitä tehtyä :D
 2. Nitti Ihastunut foorumiin Elokuunmammat 2014

  En oo piiitkään aikaan käyny lukemassa täällä viestejä saati sitten kirjottanut mitään. Nyt pitkästä aikaa tuli mieleen tulla kurkkaan mistä täällä keskustellaan.
  Täällä lähti lokakuu isoilla harppauksilla käyntiin. Tyttö täytti 30.09 jo 11 kuukautta ja edellisenä päivänä otti ensimmäiset askeleensa. Nyt ollaan sitten koko viikko harjoteltu ja parhaimmillaan tulee jo 15 askelta.
  Ja tänään (vihdoinkin) puhkes ensimmäinen hammas. JEEE!
 3. Äiti91 Uusi käyttäjä

  Meillä neiti 17 päivä tulee 10kk :) jo hetkiä seisotaan ilman tukea! hampaita odotellaan :rolleyes:)

  Attached Files:

 4. Hilla83 Peruskäyttäjä

  Meillä on enkka 4 askelta :D
  Hyvin on muutenkin lähtenyt lokakuu käyntiin. Sain viimein yösyönnit pois ja nyt nukutaan täydet yöt heräämättä välillä lainkaan!
 5. MPOP Rakastunut foorumiin

  Miulla oli tänään eka työpäivä kodin ulkopuolella! Mukavaa vaihtelua. Mies katto tyttöä kun se on nyt syyslomalla, ens viikolla tulee sitte miun äiti tylleröä kattomaan. :) Eka hammaskin on puhjennut, kovaa vauhtia mennään ja noustaan tukea vasten ja otetaan askelia tukea vasten, koko ajan jotain ääntä ku yks täällä hölpöttää ja päristää ja vaikka mitä! :D
 6. -Dolly- Tuttu foorumilla

  Saako täältä jotenkin poistettua omia viestejä?
  Last edited: 2 marras 2013
 7. -Dolly- Tuttu foorumilla

  No jokatapauksessa.... Meilläkin mennyt hyvin, vaikeki enää lokakuu olekkaan :) On se ihana nähdä miten tyttö kasvaa ja kehittyy :)

  Tyttö oli ekoista lumista ihan ihmeissään ja viihty pitkän tovin rattaissa eikä tavallisesta poiketen kitissyt yhtään, vaikka pitkä lenkki tehtiin!

  Meilläkin 10kk vauva, ja ekat hamaat tuli vasta nyt :D Meilläkin seisoskellaan jo ilman tukea pitkiäkin aikoja ja pari huteraa askelta takana. Mutta askeleetkin otti niin etukenossa ja lopuksi kaatui, että ei se oikein kävelyäkään ollut :)Että niitä virallisia ekoja askeleita odotellessa :)

  Onko teillä hampaiden tulon mukana tullut kuumetta yms? Miellä tähän asti säästytty siltä ja korvatulehduksilta..

Jaa tämä sivu