Lokakuisten salainen ryhmä on nyt avattu! Lue täältä kuinka pääset mukaan.

Keskustelun 'Lokakuiset 2021' aloitti Bella Swan, 4 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Hei lokakuiset! :)

  Lokakuun 2021 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

  HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin! :pompus:

  Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

  - Sinulla on nimimerkki.
  - Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi (eli täällä lokakuisissa) vähintään 20 viestiä.
  Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
  - Olet ollut Vaufoorumin jäsen neljä viikkoa.
  - Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
  HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.
  - Jos täytät kriteerit ennen listan sulkeutumista voit päästä ryhmään puoli vuotta lasketun ajan jälkeen. Sen jälkeen ryhmä sulkeutuu, eikä sinne oteta uusia jäseniä.

  Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla.
  Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

  HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla!

  Kun sinut on lisätty ryhmään:


  - Saat ylläpitäjältä ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
  - Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
  - Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
  - Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
  - Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
  - Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisinkin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
  - Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla! Tarkastelemme aina kahta viimeistä kokonaista kalenterikuukautta, mutta ylläpitäjälle voi ilmoittaa myös käyttäjiä, jotka eivät ole täyttäneet viime kuussa aktiivisuusvaatimusta. Tällöin kyseistä käyttäjää muistutetaan asiasta.
  - Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa 10 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
  Näistä kymmenestä viestistä pitää kirjoittaa vähintään 5 omaan lasketun ajan ryhmääsi. Loput 5 voit kirjoittaa foorumille minne haluat. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö ylläpitäjälle. Ryhmään voi päästä takaisin senkin jälkeen, kun ryhmä on sulkeutunut uusilta jäseniltä.
  • Luova Luova x 1
 2. Grin Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Nyt vain sitten odotellaan että ollaan tiedetty raskauksistamme (tai siis liittyneet ryhmään) 4 viikkoa, niin saadaan tämä ryhmä :3some
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Riittää, että on ollut foorumin jäsen 4 viikkoa (ja tietysti täyttää muutkin kriteerit). Monet ovat olleet täällä foorumilla kirjoittelemassa jo esimerkiksi vauvan yritysaikana tai edellisten raskauksiensa aikana. :) Tähän ryhmään tuli tänään täyteen 400 viestiä, joten salainen ryhmä on nyt luotu ja ensimmäiset lisätään sinne huomenna.:shy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Grin Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Itsellä eka raskaus, ja kun löysi tämän ryhmän vasta tällä viikolla, niin menee kuukausi päästä mukaan salaiseen ryhmään :)
 5. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ymmärrän.:shy: Tuo 4 viikon jäsenenäoloaika on tosiaan sääntöjä tehdessä päätetty yhdessä käyttäjien kanssa, jotta salaiseen ryhmään päästessään käyttäjät olisivat vähän jo tuttujakin toisilleen foorumilla.:)
 6. Lumikukka21 Aloittelija Lokakuiset 2021

  Ainut vaan että jo salaisessa ryhmässä olevat tuskin paljoa kirjoittajat enää tonne tavalliselle puolelle. Aika on pitkä :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 7. riinastiina Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  mäkin täällä oottelen että sinne pääsis jos vaikka tää tyyppi kestäis matkassa mukana :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. riinastiina Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Nyt vaan odotellaan ypn lisäämistä :love017
 9. Animeari Aloittelija

  Missäs tää tällainen salainen ryhmä siis on?? Minulla olisi laskettu aika 31.10
 10. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Tuossa aloituksessa on ohjeet ryhmään pääsyn kriteereihin sekä liittymyspyyntöohje sitten kun kriteerit täyttyvät. :happy:

Jaa tämä sivu