Lelut

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Stork, 26 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Tänne voisi laittaa vinkkejä hyviksi kokemistanne leluista. Itse ostin eilen pojalle Fisher pricen laulavan ja höpöttävän pehmokoiran. Hintaa oli 47.90 eli aika tyyris (ollaan saatu paljon leluja siskolta, niin kehtaa vähän tuhlata). Jäbä on aivan into piukeena kun saa itse aiheutettua ääniä ja ulkonäöllisesti myös saa jäbän huomion. Koiralla myös vilkkuva sydän rinnassa. Äiti toi myös pojalle aktiivipalikoita (nekin fisher pricelta) jotka ovat omiaan maisteltavaksi. Leikkimaton kaarissa roikkuu myös paljon muovisia leluja joita on hyvä mutustaa. Olen huomannut aikalailla suosivani merkeistä fisher pricea, tiny lovea ja chiccoa noissa vauvaleluissa. Mites muut?

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 1
 2. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Meidän neidin lempparit Sophie-kirahvi (aivan ehdoton ykkönen), verkkopallo, Nubyn rengasmatonen jlta voi pyöritellä loputtomiin ja äitin ompelemat pehmolelut joissa kinkkupussi rapisemassa sisällä. Myös kaikenlaiset ilmapallot kiehtoo ja tällä hetkellä kylmät purulelut on pop kun tulee hampaita.
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Hei joo! Toi Sophie on huippu. Aleksi sai niitä 2kpl lahjaksi ja ovat nimeltään Sohvi ja Tahvo :D. Toinen on aina hoitorepussa matkassa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Tuossa nuo mun äidin tuomat palikat.

  Attached Files:

 5. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Mä ostin kans eilen noi aktiivipalikat, vielä ei oo testattu. Vieläkö leikkimatot on käytössä? Meillä alkaa poika roikkua sen kaarissa niin et täytyy luopua, mutta mitähän keksiä tilalle kun poitsu ei vielä istu ja masullaan ei niin kauhean kauaa jaksa leikkiä...
  Muuten kaikki ääntelevä ja pureskeltava on niin pop
 6. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Noi aktiivipalikat onkin laitettava tilaukseen. Fisher Price leluja saa NIIIIN paljon edukkaammin nun tilaa esim. Amazonista kuin jos ostaa täällä kaupasta.

  Meil neiti leikkii viel matollaan, mutta enemmiäkseen vaan repii leluja ja potkii turvakaaria eli eiköhän täälläkin mee pian varastoon...

  Sit meillä on jo käytössä kävelykärry ja hyöpykiikku. Ihmeemmkin ei neiti niissä osaa vielä mitään tehdä muuta kuin seisoa, mutta johan sekin avartaa maailmaa kun näkee kaiken uudelta korkeudelta ja uudesta kulmasta :)
 7. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä on hyppykiikku todella pop tällä hetkellä :D ja joka kerta ku ottaa syliin niin että seisoo niin alkaa pomppia... on vaan sen verran jo pojalla painoa ettei jaksa kauaa pompottaa :) Meillä tykätään tällä hetkellä kaikesta mikä päästää ääntä :) ja muovinen vispilä on kiva ja sillä on hyvä paukuttaa lattiaa :)
 8. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Mein neuvolassa sanottiin ettei hyppykiikkua eikä niitä semmosia kävelykärryjä, missä "istutaan", enää suositella käytettäviksi niin ajattelin pärjätä ilman. (Vaikka hyppykiikku olis kyllä kaapista saatuna löytynyt) Sylissä poika kyllä pomppii niin paljon kun vaan jaksaa hyppyyttää.. Työnnettävät taaperokärryt kuulemma on sitten oikein hyvät kun kävelemään opetellaan.
 9. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Nooh, mun mielestä voi käyttää maalaisjärkeä niiden käytössä eikä istuttaa lasta niissä koko päivää... meilläkin semmonen 10min siinä pompitaan kerta päivään, eikä edes joka päivä :) Olen kyllä kuullut ettei suositella, ettei vauva ala varvastamaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. röpelö Tuttu foorumilla

  Meillä on kans noi aktiivipalikat ja laulava koira. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä. Tällä hetkellä kiinnostavinta tuntuu olevan lelulaatikon tyhjentäminen ja kaiken mahdollisen jyrsiminen. Tuntuu välistä että rasvatuubi tai puhdistuspyyhepaketti kiinnostaa paljon leluja enemmän. Pitää noita leluja taas viedä kaappiin hetkeksi että alkavat taas kiinnostamaan.
 11. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Meillä on myös pomppukiikku ja silloin tällöin just sen 10min siinä annettu pojan olla. Ihan hirveesti tykkää! Mä keskustelin neuvolatädin kanssa ja juuri tuo maalaisjärki tuli meilläkin esille. Ja tosiaan sen neuvon antoi, että pomppukiikkua asentaessa katsoo oikean korkuuden niin, että jalka jää tasaisesti lattiaa vasten. Ja röpelö, meillä vaipanvaihdossa paras lelu on myös tuo rapiseva kosteuspyyhepaketti xD.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Ei se pomppukiikku mikään riski kehittymiselle ole. 10-20 min me on pidetty kerrallaan ja neiti on ihan innoissaan. Terkka sano et jos lapsella on taipumus vähänkään varvastaa, sitä ei suositella, mutta meilläkin asennettu niin että jalka on tukevasti lattiassa.

  Me saatiin toi laulava koira (sen vanhempi versio) tytön kummitätiltä käytettynä ja jokunen muukin soiva lelu, jotka on ollu jo pitkään kivoja kun tyttö saa itse niistä sen äänen tulemaan. En tiedä onko leikkimatolla mitään funktioo sen kummemmin mut se on semmonen tytön "tukikohta" viel toistaseks. Ja nyt pehmuste lattialla, koska meillä ei oo mattoja (koska koiranpentu) :)

  Ihan hirveesti on tuo tyttö saanu lahjaks leluja ja mua on se vähän ahdistanut kun en oo niin materiaihminen, pidetään osa leluista niille ostetussa laatikossa ja vaihdellaan sit aina välillä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Meillä ei oo juurikaan leluja, muita kuin pari pehmolelua (eivät kiinnosta) ja pari purulelua (ei nekään). Sitten lelukaari jonka alla ennen viihtyi pitkäänkin leluja kurotellen ja paukuttaen, nyt alkaa heti kääntymään matolla ja sitten kun ollaan käännytty niin sekään ei ole hyvä. :D parhaat lelut on helisevä pikkunalle ja tikruhelistin, välillä jaksaa niillä leikkiä, mutta paljon kivempia on esim just nuo kostwyspyyhepaketit, terveyssidepaketit, sanomalehdet, oma ruokalappu...

  Tuo soiva koira vaikuttaa kivalta :) oltiin kyläpaikassa, jossa oli soiva palikkatorni tms, siitä poika tykkäsi :) hirveän kalliita vaan nuo lelut uutena.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Siitzu Peruskäyttäjä

  Mä ostin tuon soivan koiran nettikirppiksen kautta 5€ :D
  Ja hyvin soi :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. eeella Peruskäyttäjä

  Siinä meidän neidin lempparit :) Barbapapa helistin, fisher pricen soiva pieno sekä fp.n roll a rounds helisevä pallo :) palloja useampi erilainen, kaikissa eri ääni :) meidän neiti tykkää kovasta äänestä ja vilkkuvista valoista, kaikki sellainen on tosi pop :D
  Tuollaisen soivan koiran haluisin ostaa tytylle myös :)

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
 16. eeella Peruskäyttäjä

  Vielä tosta pienosta, isäntä huomas eilen että tytsy järjestäen painoi värejä ensin punainen, sitten keltainen ja vihreä :D liekö vahinko vai onko jo ruvennut lelun päälle ymmärtää kun on sillä (melkeen) koko pienen ikänsä leikkinyt :)

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Idapa Peruskäyttäjä

  Meillä poika rakastaa semmosta ainun pinkkiä kirahvia hirveenä, innostuu ku näkkee sen ja myttyyttää sitä xD muuten ei kyllä leiki leluilla, äitin virkkauslangat, johot, sanomalehet ja sitteri on niitä parhaita leluja :D :D niin ja kopistellee tuttia lattiaa vasten ja narisuttaa kättä lattialla :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. röpelö Tuttu foorumilla

  Meillä parhaimmaksi puruleluksi on osoittautunut MAM:in kuminokkaisen harkka-nokkamukin nokka. Irroitin sen neidille jyrsittäväksi ja typystä oikein näkee miten hyvää tekee kun sillä saa hieroa ärsyttäviä ikeniä. Se pysyy hyvin kädessäkin kun reunasta saa tukevan otteen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Yksinkertainen on parasta :D Siis tuo lelukaaren lenksu on ihan ykkönen. Sitä on kiva viskoo ja pureskella. Sit mikä on kanssa ollut ihana niin musiikkilelut. Ostettiin sänkyyn mobile josta se mobile osa on iroitettavissa ja laitettavissa vaikka rattaisiin.
  Sitten tämä norsu on rakas. Voi että tyttö on onnellinen kun pääsee selkään. Se soittaa lisäksi vielä musiikkia. Tyttö sai nimiäis lahjaksi :)
  Aattelin tuhlata ja ostaa tytölle tuon koiran :)

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 1
 20. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Tässä siis se norsu :)

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 5

Jaa tämä sivu