Laulaako lapsesi?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 3 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Laulaako muiden lapset? Omani ei nimittäin laula ainakaan kotona kuin aniharvoin. Päiväkodissa kuulemma laulaa. En ole asiasta huolissani, mutta tuli mieleen että miten muilla. :) Itse muistelen laulaneeni lapsena. Poika täyttää syksyllä 5-vuotta.
 2. Enni Rakastunut foorumiin

  Kyllä laulaa, joka päivä :happy: On aina pitänyt musiikista ja siitä, että hänelle lauletaan.
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Laulaa, mutta on aloittanut vasta 2-vuotiaana. Aiemminkin pyysi kyllä muita laulamaan, mutta ei laulanut itse. Nykyisin laulaa oikeita lauluja oikeilla sanoilla ja sävelellä ja lisäksi keksii omia lauluja. Eniten laulaa, kun pitäisi syödä tai nukkua.
 4. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Laulaa! :grin Takapenkillä on niin luikautettu radion mukana ilman sinuaaaaaaa ja koitettu tapailla viina, terva, hauta -kappaletta :bag::hilarious: Kuuntelen lähinnä englanninkielistä rockmusiikkia, niin harvoin pääsee mukana loilottamaan vielä noin pieni. Mutta jos laitan ihan varta vasten pojalle soimaan jotain, niin kyllä lähtee sutsisatsaamiset liikkeelle ja lauletaan. Julkisesti, esim. päiväkodin juhlissa on vähän kainosteltu kyllä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Laulaa :Heartred Hoilaa yleensä "Ihhahhaa" ja "Mukavaa":grin
 6. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Vain jatkuvasti. Lähes kaikkien leikkien narratiivi on musikaalimuodossa. Tykkää myös laulaa "oikeita" lauluja, kuten Let it go joka viime aikoina ykkösenä.
 7. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Kolmevuotias laulaa lähes aina jos ei kuuntele jotain musiikkia muuten. Jos itse laulan, tulee heti tiukka käsky "äiti älä laula!", joten eipä ole tullut hirveästi lapselle laulettua.
 8. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä esikoinen laulaa vähän väliä, rakastaa musiikkia ja tykkää laulaa, soittaa, tanssia!
 9. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Ei laula, on harrastettu musiikin kuuntelua aivan liian vähän, enkä itsekään ole laulanut pojalle kovinkaan paljoa. Muskari olis ollut ihana kokemus meille molemmille, kun poika tuntuu tykkäävän musiikista ainakin jonkun verran, mutta paikkakuntamme pienille lapsille suunnattua muskaria ei järjestetty liian pienen osanottajamäärän takia :sad001 Itse olin kouluaikoina aina kympin oppilas musiikissa, toivottavasti vielä saadaan pojan kanssa nauttia musiikista myös yhdessä.
 10. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  En muista ikinä kuulleeni, ikää 3 vuotta. Meillä ei muutenkaan kukaan laula tässä taloudessa :grin
 11. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  4 vuotias laulaa koko ajan :grin Siis ihan koko ajan; leikkiessään, syödessään, joskus jopa unissaan :joyful: Silloin kun saa katsoa dvd:tä tai youtubea, niin valitsee aina jotain lastenlaulujuttuja; fröbelin palikoita, titi-nallea tai cocomelonia.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Talvitintti Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017

  Esikoinen laulaa, mut aika harvoin. 2v ei osaa vielä laulaa mitään. On kyllä ihanaa kuunnella kun lapsi laulaa ja yrittää muistella sanoja. :)

Jaa tämä sivu