Lastentarvikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti eyewink, 29 touko 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ammy Peruskäyttäjä

  Täysin turhia tavaroita meillä:
  - Vaunuihin kissaverkko ja itkuhälyttimet. Tuo kun ei nuku kuin silloin kun vaunut liikkuvat.
  - Alakerran vessaan Ikean seinään kiinnitettävä hoitotaso. Ei olla kertaakaan käytetty, vaihdetaan vaipat yläkerrassa lipaston päällä hoitoalustalla vaikka sieltä on monta mutkaa yläkerran vessaan. Meillä on muuten sellainen Pikku-Piian hoitoalusta mutta siinä on päällä muovitettu frotee eli ei haittaa vaikka tuo poika tulee siitä yli.
  - Unipussit. Ei vain toimi meillä, poika äheltää itsensä myttyyn siellä ja sitten ähisee solmussa pussi niskassa rutussa. Pienempänä "hukkui" pussiin.

  Matkarattaista
  en osaa sanoa mitään kun saatiin yhdet sellaiset eikä olla vielä käytetty. En katsonut edes merkkiä, vihreät ne oli :D

  Ensimmäiset kuukaudet tutit oli turhia, kunnes yhtäkkiä 4kk iässä alkoi syömään niitä. Nyt ei tultais enää toimeen ilman.
  Tuttipulloja ja rintakumeja saatiin mutta niitä ei ole juurikaan tarvittu. Maidonkerääjän kävin ostamassa kun tulvi niin pahasti mutta sen hankinnan jälkeen maidontulo tasoittuikin eikä sitä ole nyt tarvittu taas hetkeen. Liivinsuojuksia tilasin jo lisääkin, kestoja, mutta niitäkään ei ole nyt tarvittu aikoihin. Yhdessä vaiheessa piti melkein keksiä pyykkiä että sai liivinsuojukset pesuun kun ei jaksanut käsin alkaa pesemään =D Imetyspaitaa oon käyttänyt vain pari kertaa, yleensä imetän kotona tai tutussa seurassa niin ei ole niin väliä näkyykö koko maha ja tissi kerrallaan.

  Niistäjää ei olla vielä käytetty, eikä pinnasängyn suojusta. Meillä on vielä pitkulainen tyyny estämässä poikaa kääntymästä mahalleen unissaan. Lisäksi peiton saa kiilattua sen alle tosi hyvin.

  Mobile on ihan ehdoton, en pääsisi aamupesulle ilman sen harhautusta! Nukahtamaan se ei kyllä auta. Kantoreppu on nykyisin myös ehdoton, manducan kanssa pääsee kivasti metsäpoluille. Kun poika oli pienempi ja piti käyttää päätukea, ei tykännyt olla repussa, nyt näkee molempiin suuntiin.
 2. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Meillä turhakkeita oli tutit, kun ei suostunut niitä syömään eikä syö edelleenkään vaan peukalo on tuttia parempi :) Sitterissä istui muutaman kerran eikä viihtynyt, joten myin pois samoin rintarepun myin kun ei tyttö siinäkään viihtynyt. Unipussi meillä täysin turha, joten senkin vois laittaa pois :) Muuta turhaa en tässä nyt äkkiseltään keksikkään :)
 3. Zaralyn Aloittelija

  Mulla on on24 sesta ostetut Britton merkkiset. On tosi kätevät laittaa kasaan ja halvat oli. 69 € tais olla. Niissä on edessä yhdet pyörät vaan...
 4. Zaralyn Aloittelija

  Jaaha... Eipä niitä enää siellä ollutkaan valikoimissa...

Jaa tämä sivu