Lastenlaulut

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 15 maalis 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kuunnellaanko tai lauletaanko teillä lastenlauluja? Mitkä ovat suosikkeja?

  Meillä 4v ei tykkää kuunnella kenenkään laulua livenä, mutta lastenlauluja kuuntelee YouTubesta mielellään. Perinteiset lastenlaulut menevät (kuten Karhunpoika sairastaa ja Aakkoslaulu/Tuiki tuiki tähtönen), mutta myös uudemmat laulut ja Disneyn elokuvien musiikki ovat kovassa kuuntelussa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Meillä sekä kuunnellaan että lauletaan lastenlauluja. YouTubesta löytyy helposti suosikkeja ja on myös lasten cd-levyjä. Lapsi käy muskarissa ja sieltäkin jää mieleen lauluja.

  Tämän hetken suosikki on Koiraräppi. Itse laulan mieluiten perinteisiä lastenlauluja.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Meillä lauletaan ja kuunnellaa kokoajan. 1.v 3kk on nyt ruennut laulamaan mukana omalla vauvatyylillään.

  Aaa, aa heikki on hänen lempparinsa ja sitä tykkää hyräillä. Monesti jatkaa aijai, kun päästään siihen kohti.

  Leipuri hiiva, jos sul lysti on, pää olkaapää peppu - laulu ja vaarilla on saari kuuluvat suosikkeihin. Kaikki lyhyet ja simppelin melodian omaavat lastenlaulut.

  Tanssii myös mielellään, mutta kaikkein eniten haluaa tanssia minun kanssani. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Meillä on kuunneltu Hevisaurusta, Frööbelin Palikoita ja sitten vanhoja kunnon lastenlauluja. Suosikki on kuitenkin Gigi d'Agostinon "In my mind" o_O
  Ai niin ja Kikattavan kakkiaisen "Tanssi niinkuin Kakkiainen" -biisi aiheutti pojalla naurunpyrskähdyksiä sanan "kakkiainen" kohdalla (on toi kakka -sana nyt niin kiva ja huippu juttu että kaikki on "KAKKAAAA!" :hilarious::hilarious::hilarious::hilarious: ja vähän ollaan kielletty sanomasta sitä ihan koko aikaa..).
  Paitsi tietenkin kakkiais -biisissä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Lya M. Tuttu foorumilla

  Meidän juniori on myös löytänyt Fröbelin palikat ( jotka olivat myös pikkuveljeni suosikkeja about 25 vuotta sitten) Uusimmissa lauluissa on herroille tullut selkeästi vähän ikää jo... Juniori tykkää kaikesta tanssittavasta musiikista, myös mainoksissa. Mitkään vanhat hitaat lastenlaulut eivät kiinnosta yhtään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Esikoisen suosikkeja on Hevisaurus, Fröbelin palikat, Mimmit ja Frozenin musiikki. Myös Frozen 2:en vaikka ei ole sitä nähnyt. Tuo Mimmit on eskarista tuttu, enkä ollut siitä kuullutkaan. Perinteiset lastenlaulut kelpaa vain unilauluina. Äiti ei myöskään yleensä saa laulaa paitsi vauvalle. Ennen vauvan syntymää yleensä kielsi laulamasta. Unilaulun saa laulaa, mutta esikoisen nukkumaan laittaminen on isän tehtävä. Vauvalle laulan enimmäkseen perinteisiä lastenlauluja. Joskus myös joululauluja siinä toivossa että ne rauhoittaa, kun kuunteli niitä aika paljon ennen syntymää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Shooky90 Ihastunut foorumiin Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Meillä kuunnellaan ja lauletaan päivittäin. Itse laulan oman lapsuuteni lauluja eli perinteisiä lastenlauluja, Frööbelin palikoita , Sås o Kopp, lastenohjelmien tunnareita...
  Pojan lemppareita ovat nyt Muumilaulut ja Kikattava Kakkiainen. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Meillä lastenlauluista on eniten kuunneltu Robotti Vipusen Kovalevyä, kaikki levyn laulut löytyvät myös YouTubesta. Usein lastenlaululevyt ovat epävireisiä tai halvalla tuotettuja, tuo taas on laadukas ja sanoituksetkin hyvät. Tuo on tehty peruskoulun ensimmäisen luokan äidinkielen oppikirjan tukimateriaaliksi ja tekijänä Tuure Kilpeläinen.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu