Lasten kanssa ravintolassa

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Uusperhesatu, 22 heinä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Käyttekö te usein ulkona syömässä lasten kanssa? Oletteko kohdanneet paheksuntaa, kun lapset eivät aina ehkä ole kovin hiljaisia ruokailijoita?

  Me ei käydä hirveän usein, mutta ajoittain kyllä. Yleensä kanssaruokailijat suhtautuvat hyvin, mutta kyllä eteen on osunut myös tuhahtelijoita ja silmien pyörittelijöitä.

  Kirjoitin aiheesta juuri myös blogiini. :)
 2. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Me ollaan käyty alusta asti (lapset nyt 6, 5 ja 3v) ja melko usein tulee poikettua ulos syömään. En muista kovin paheksuvia katseita tulleen, mutta jos on tullutkin niin ne on jätetty omaan arvoonsa.

  Lapset on asiakkaita siinä missä aikuisetkin ja heillä on oikeus syödä ravintolassa. :) eikä lapsilta voi vaatia samaa hiljaista ja rauhallista käytöstä kuin aikuisilta, mutta toki opetetaan, että apinointi ja metelöiminen ei kuulu ravintolaan ja toisille pitää oppia antamaan ruokarauha. Ei lapsi opi olemaan ravintolassa, jos siihen ei anneta mahdollisuutta. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Marmoritar Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2016 Elokuunmammat 2014

  Mekin kyllä ollaan käyty ravintoloissa syömässä lasten kanssa ja en muista, että olis saatu koskaan mitään paheksuvia katseita. Oikeastaan voisin sanoa, että omani ovat kyllä aina osanneet ravintolassa käyttäytyäkin :) Ehkä se häiläys ikä on myöhemmin tai sitten he ovat luonnonlahjakkuuksia :D
 4. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Alusta asti on käyty. Ravintolassa ei saa juoksennella tai huutaa, se on tehty alusta asti selväksi, mutta ollaan myös suosiolla preferoitu paikkoja joista löytyy leikkipaikka. Usein mukana myös piirustusvälineet. Ei pienen tarvitse malttaa istua koko iltaa jos syödään pitkän kaavan mukaan.
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Mekin on käyty alusta asti pojan kanssa ravintolassa syömässä. Ikää kohta 4-v. Ikinä ei ole mitään ongelmia ollut enkä ainakaan ole huomannut paheksuvia katseita. Korkeintaan lapsi on saattanut kokea pientä tylsistymistä joskus ja kävelemään opetellessa/taaperona ollut innokas liikkumaan. Ei kyllä olla hänen kanssa missään hienoissa ravintoloissa käyty syömässä pitkän kaavan mukaan. Se on isin ja äidin omaa aikaa. :p
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Kyllä jonkun verran syödään ulkonakin ja ihan hyvin sujuu meidän lasten osalta. Ollaan käyty alusta asti molempien kanssa niin ovat tottuneet jo pienestä.

Jaa tämä sivu